2777
2789

سلام خانوما

نمیخواستم امروز بپرسم ولی خب از فردا خیلی کار دارم وقت نمیکنم بیام نی نی سایت

راستش من سوالم از خانومایی که ازدواج کرده اینه که باید بی عیب و نقص باشیم؟؟ 

یعنی مثلا اگ یکی پوستش جوش داشته باشه یا مثلا استریا داشته باشه یا حتی رنگش تیره تر باشه یا هرچیز دیگه که حالا معیار زیبایی به حساب نیاد ..باید حتما برطرف شه؟؟ یعنی منظورم اینه درصورتی شوهرت خیانت نمیکنه که بی عیب و نقص یا عذر میخوام مثل این زنای پو*ر*ن*استار باشی؟؟ لوند و خدشگل و خوش استیل وو.....

من از این بابت خیلی نگرانم میشه اگه در اشتباهم کمکم کنید نگرشم و عوض کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اول مثل شما نگران اینچیزا بودم

وقتی رفتم تو زندگی متوجه شدم اهمیت به زندگی مهمه ولی مسائل مهم تری هم هست مثل اخلاق.شخصیت.طرز تفکر...

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

منم مجردم خیلی درگیر اینم اینده ولی ببین اگه اینجوری بود این همه او زن بی عیب و نقص طلاق نمیدادن و شوهراشون دوسشون داشت فک نکنم طاهر انقدر اهمیت داشته باشه فککنم ست سنت کم باشه چند ستلته سالته

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

عزیزم اگ اینجوری باسه تو هیچچچچ مشکلیم ک نداشته باشی شوهرت خیانت میکنه چون همیشه یکی بهتر از تو هست 

اعتماد به نفس داشته باش و بدنتو دوس داشنه باش چون اینا فقط بهونه خیانته 

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤