2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرمم با شوهرم بحث کردیم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 39 پست
عیبی نداره تحمل کن پیام بده بهش عصری بریم خونه ببین چی میگه ولی نزار رو پیدا کنه

عمرا بهش چیزی بگم. من هیچ وقت جلو خانوادم باهاش اینجوری صحبت نمیکنم ک او صحبت کرد... حاضرم ده سال باهاش قهر باشم اما نرم سمتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من که شما خیلی اشتباه کردی اینطوری رفتارتو ادامه بدی والا مردا دیگه کمک کار نمیشن تا حالا نشده خودت از دست بچه ت کلافه بشی؟! 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
عمرا بهش چیزی بگم. من هیچ وقت جلو خانوادم باهاش اینجوری صحبت نمیکنم ک او صحبت کرد... حاضرم ده سال با ...

عیبی نداره باهاش اشتی کن ولی رفتین خونه بگو دفه اخرت باشه جلو خونواده ت اینجوری باهام رفتار کردی بشه ی ذفه دیگ ازت قبول نمیکنم منم غرور دارم بخاطر بچه م چیزی نگفتم وگرنه منم می تونستم کاری ک دلم میخواد بکنم و کسی نمیتونه جلومو بگیره 

وای چکار کردی؟؟؟ منکه بودم اگه همچین کاری می‌کرد مینداختم میومدم... الانم مادرشوهرم باعث شد نرم خیلی ...

تا اونجا بودم هیچ فقط خود خوری میکردم من تازه با خانواده شوهرم هم اصن راحت نیستم و خیلی رودروایسی هم دارم بخصوص که دامادهای خواهر شوهرم و برادر شوهرم هم بودن، خیلی خودم رو کنترل کردم تا اومدیم خونه خودمون یه دعوای حسابی را انداختم باهاش هر چن دیگه ابروم رو برد 

به مادرشوهرت بگو با پسرش حرف بزنه جلو بقیه نکنه اینکارها. بگو مادری کن و فلان. پشتت دربیاد

همییییییششششششه پشتمه اما شوهرم هیچ جوره حرف نمیشنوه... اصلا اهل نصیحت شنیدن و اینکه ازش ایراد بگیری نیست

همییییییششششششه پشتمه اما شوهرم هیچ جوره حرف نمیشنوه... اصلا اهل نصیحت شنیدن و اینکه ازش ایراد بگیری ...

خب گلم زبونتو نرم کن. عمم همش میگفت با.. جون... جون(اسم شوهر) باسن... جونو پاره کن