2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرمم با شوهرم بحث کردیم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 39 پست

خب عزیزم یکم جلوی خودتو میگرفتی چرا یه کاری میکنی که مثل الان گیر بیوفتی!!.آخه جلوی خانواده شوهر جای این کاراس؟یکم تحمل میکردی هیچی نمیگفتی بعدا تو خونه حالشو بگیر.الانم خراب کردی کاری نکن تا برین خونه.

ننش و ددش دیده جوگرفته 

اتفاقا مادرشوهرم طرف منه هی باهام همدلی میکنه...... اون روانیه بچه رو گرفت رو پاش بخوابونه در صورتیکه میدونه هیچ جا جز خونه نمیخوابه....بعد بچم رفته بود تو جو خواب دید نمیخوابه گفت پاشو بریم تو اتاق بچمم تو خواب و بیداری گفت نه گفت نه که نه... پاشو باز کرد ازونجا افتاد پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم عالیه ،خداوند پوشاننده عیبهاست

مرسی ک گفتی❤

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
اتفاقا مادرشوهرم طرف منه هی باهام همدلی میکنه...... اون روانیه بچه رو گرفت رو پاش بخوابونه در صورتیک ...

اوه گفتم از ارتفاع انداختتش پایین عزیزم آخه این چه ناراحتی داره باید میگفتی گلم تو خسته ای برو بخواب من باهاش میخوابم. زبون نرم فقط همین

خب عزیزم یکم جلوی خودتو میگرفتی چرا یه کاری میکنی که مثل الان گیر بیوفتی!!.آخه جلوی خانواده شوهر جای ...

اخه انقد حرکتش تند بود خواهرش اومد سمت بچم دلش براش سوخت خودم که مامانشم که هیچی... با بچه دوساله یطوری رفتار میکنه انگار 15 سالشه

منم خیلی وقتا ب خاطر رفتارا ریز با بچه سر شوهرم ناراحتی میکردم ولی الان دیگ توجه نمیکمم شوهرمم الکی سرش ناراحتی کنه ب رو خودم نمیارم گریه هم کنه چند دقیقه محلش نمیدم بعدش کار باباشو توجیه میکنم ک اره بابات حق داشت شما این کارو کردی 

غیر از این کار دیگ ای نمیشه کرد 

اگر پدر مادر جلو بچه دوتا شیوه جدارو پیش بگیرن اسیبش ب بچه میرسه نباید واکنش نشون داد مثل ما ک گاهی عصبی میشیم و ممکنه کار نامربوطی انجام بدی

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
اوه گفتم از ارتفاع انداختتش پایین عزیزم آخه این چه ناراحتی داره باید میگفتی گلم تو خسته ای برو بخواب ...

اخه همین طوری با بچه هیچ کاری نداره. بچم ازش فراریه... یهو محبتش گل میکنه میگیرتش رو پاش یا بغلش میکنه آخرم آدمو پشیمون میکنه از کاراش

اشتباه کردی جلوی خانوادش بهش پریدی و بعدم بچه رو ورداشتی سوار ماشین شدی بری خیلی کارت اشتباه بود مردا یه تعصب خاصی دارن و دوست دارن جلو خانوادشون خیلی بهشون احترام کنی منم متاسفانه اشتباه مثل تو زیاد داشتم و متاسفانه فقط خود آدم آخرش جلو خانواده شوهر کوچیک میشه با این قهرو رفتارا.

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
اخه همین طوری با بچه هیچ کاری نداره. بچم ازش فراریه... یهو محبتش گل میکنه میگیرتش رو پاش یا بغلش میک ...

عزیزم ناراحت نباش یا بگیر بخواب الان اگه بقیه خوابن یا برو بیرون. مادرشوهرت الان میگه کار بچش اشتباهه؟! 

چقد بده همچین موقعیتی ما هم ی سال رفته بودیم  خونه باغ برادر شوهرم همه هم بودن عید بود بارون میومد خیلی هم سرد بود دخترم سرگرم بازی که میشه دستشویش یادش میره هر چی هم میگفتم بهش میگف نه ندارم عصری خوابش گرفت خودشو خیس کرد  حالا دخترم از شش ماهگی به بعدش من یاد ندارم که خودشو خیس کرده باشه شوهرم جلو همه بمن میگفت بی عرضه ای تو و هر چی خواست جلو بقیه گفت نه میشد حرفی زد نه کاری کرد خیلی بد بود

چقد بده همچین موقعیتی ما هم ی سال رفته بودیم  خونه باغ برادر شوهرم همه هم بودن عید بود بارون می ...

وای چکار کردی؟؟؟ منکه بودم اگه همچین کاری می‌کرد مینداختم میومدم... الانم مادرشوهرم باعث شد نرم خیلی سفارشم کرد که صبوری کن و...