2777
2789
عنوان

خانم هایی که گل ارکیده دارید

4282 بازدید | 51 پست

فروشنده گفته این گل باید تو یک گلدون شفاف باشه،منم از گلدونش که یه ظرف پلاستیکی شفافه در نیاوردم،چندماهه اینطوری هست،ولی خیلی بدنماست خب

هرجا عکس گلشو میبینم تو گلدون شفاف نیست

شما تو چه گلدونی گذاشتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با همون گلدون شفاف بذارش توی یه گلدون خوشگل بزرگتر. من سالهاست که دارم و همین کار رو کردم و مشک ...

اها،خیلی ممنون🌺

یک سوال دیگه،بعداینکه خریدمش خردادماه،بعد چندهفته گل هاش افتاد،فصل گلدهیش کی هست؟چقدر گل هاش میمونه؟کود گلدهی میدین شما؟چندروز یک بار آب میدین؟من هفته ای یک بار

عذرمیخوام سوالام زیاد شد

میشه لطفا عکس گل ارکیدتون رو بزارید منم ببینم 😍

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
خیلی ممنون🌺 شما چطور؟هرچندروز آب میدین؟

نه هفته ایی یک بار بزارش تو یک ظرف آب که تقریبا تا نصف  گلدون آب توش باشه و بزار نیم تا یک ساعت اون تو بمونه و بعد در بیار و آبش که از ته گلدون رفت برگردون سر جاش

اها،خیلی ممنون🌺 یک سوال دیگه،بعداینکه خریدمش خردادماه،بعد چندهفته گل هاش افتاد،فصل گلدهیش کی هست؟چ ...

معمولا سالی یک یا دو بار گل میدن ,در پاییز و زمستان  نور پشت پنجره براش خوبه اما در تابستان آفتاب شدید بر گ هاشو میسوزنه و بهتره که مکا نش بدور از آفتاب مستقیم باشه
وقتی که گلش تمام شد از ته ساقه نبر , از یکی دو بند پایین تر از سر شاخه ببر بعد از مدتی شاخه جدید میزنه
کود مخصوص گل ارکیده از گل فروشی بخر

اها،خیلی ممنون🌺 یک سوال دیگه،بعداینکه خریدمش خردادماه،بعد چندهفته گل هاش افتاد،فصل گلدهیش کی هست؟چ ...

من هفته ایی دوبار آب میدم. آب رو می ریزم روی خاکش بعد دقت میکنم که توی گلدون سفالی خارجی کمی آب باشه.

کود نمیدم. اگه خاکش خوب و کنار پنجره آفتابگیر باشه، تقریبا تمام سال گل داره.

این گلدون که ارکید رو با همون گلدون شفافش گذاشتم توی یه گلدون بزرگتر. قبلا سفالی بود، اما الان از نوع پلاستیکی گرفتم. البته فقط  چون ارزون تر و سبک تر بود.

این هم ارکیدهام که خدا رو شکر تقریبا همیشه گل دارند.

شما اگه میبینی گل نمیده یعنی خاکش ضعیفه، از همون گل فروشی تقویت کننده ارکید بگیر و بهش اضافه کن.

خاکش هم که خودت حتما میدونی، بهترینش خاک جنگلی که مثل خورده های چوب است و اینطوری هوادهی هم بهتره.

من هفته ایی دوبار آب میدم. آب رو می ریزم روی خاکش بعد دقت میکنم که توی گلدون سفالی خارجی کمی آب باشه ...

آخی،ماشالا،چقد سرحال و خوشگلن

پس یه مشکلی داره که یه دفعه ای همه گلاش ریختن

از طبیعت کنار پنجره به نظر میاد شمال باشین😊

آخی،ماشالا،چقد سرحال و خوشگلن پس یه مشکلی داره که یه دفعه ای همه گلاش ریختن از طبیعت کنار پنجره به ...

خاکش رو چک کن. وقتی  همه گلهاش با هم ریخت، این یعنی یه مشکلی داره.

البته ارکید گیاه حساسیه. ناراحتی و غصه و انرژی منفی رو زود جذب میکنه. اون باری  که همه گلهاش رو یهو از دست داده بود، من بچه ام رو توی ماه دوم بارداری از دست داده بودم.😔