2777
2789
عنوان

گل حسن یوسف کی داره ؟

9329 بازدید | 16 پست

خیلی کم پشته .دوست دارم ازش قلمه بگیرم ریشه که زد دوباره بکارم تو همین گلدون پرپشت بشه.میشه؟چجوری قلمه بگیرم

من هیچی از پرورش گل نمیدونم

و اینکه چندروز یبار آب بدم؟خیلی زود به زود پژمرده میشه واسه تقویتش چی خوبه؟کود خاک؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسن یوسف اگه نور خوب ببینه پرپشت میشه میتونی بذاریش پشت پنجره و هروقتم خاکش خشک میشه اب بده ابیاری زیاد باعث میشه که خاک حشره بزنه و گباهم خفه شه 

برا قلمه از ساقه ها قلمه کوچیک بگیر بذار داخل خاک یا اب داخل اب بذار ریشه یزنه بعد بکار ابی هم استفاده میکنی اب جوشیده سرد باشه 

کود هم سه بیست برا گباهان اپارتمانی عالیه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

عزیزم گل حسن یوسف هم به نور هم به سایه احتیاج داره 

تو سایه باشه برگاش پررنگ و تو افتاب باشه برگاش روشن 

تابستون هفته ای دوبار  

زمستون هم هفته ای یک بار 

قلم زدن یک تکه از ساقه گل حسن یوسف را می بری تو اب می ذاری بعداز چند روز ریشه می زنه و داخل خاک می کاری 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
حسن یوسف اگه نور خوب ببینه پرپشت میشه میتونی بذاریش پشت پنجره و هروقتم خاکش خشک میشه اب بده ابیاری ز ...

خاک گلدون اماده هستش 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "

کود تقویتی یا محلول رو میتونی از گلفروشی ها براش بگیری استفاده کنی

برا قلمه هم میتونی یکی از شاخه هاش رو که اندازه نیم وجب باشه بچینی و بزاری توو اب تا چند روز بعد که ریشه زد بکاری

من چند ساله دارمش و واسه خیلیا ازش قلمه گرفتم 

خاک گلدون اماده هستش 

بله عزیزم خاک برگ اماده میتونی بگیری برا کود دهی هم کور سه بیست حل میکنی تو اب طبق دستور هر دوسه هفته یکیار میدی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم