2777
2789

فعلا نمیتونی چیزی بخوری

بذار ساعت پنج عصر

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ب من گفت دوساعت

ی روز هم چیزای سفت یا رنگ دار مثل چایی و قهوه و نوشابه نخور

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب من گفت دوساعتی روز هم چیزای سفت یا رنگ دار مثل چایی و قهوه و نوشابه نخور

الان شما یا بالایی😵‍💫😵‍💫 البته عصب کشی نداشتم فقط پر کردم

دخترباس تودل بروباشه😜                             
الان شما یا بالایی😵‍💫😵‍💫 البته عصب کشی نداشتم فقط پر کردم

از هوش مصنوعیم میتونی بپرسی

منم عصب کشی نداشتم فقط پر بود

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من 1ساعت بعدش دکترگفت،اروم بخور،سردوگرمم نکن،چیزای نرم و دما معمولی

وای خدااا همیشه گند میزنم من بعد یه ساعت من شیر سرد باکیک خوردم بس که گشنم بود

دخترباس تودل بروباشه😜                             
وایی شیر و کیک خوردم بعد یک ساعت چیکارکنم؟؟؟البته بااین ورم

اشکال نداره با اون طرف بوده مهم اینه با اون سمت که پر کردی نخوری غذا 

کلا سعی کن امروز با اون سمت غذا نخوری وگرنه مشکلی نیست 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اشکال نداره با اون طرف بوده مهم اینه با اون سمت که پر کردی نخوری غذا کلا سعی کن امروز با اون سمت غذا ...

نه بااون سمت نبود بعد با نی خوردم شیر فقط چون سرد بود دلمو میخورم

دخترباس تودل بروباشه😜