عزیزم ترک دین وحشتناکه و گناه با اون دنیام چه کنم اگه بخوام گناه کنم دینم رو عوض نمیکنم با همین دین گناه ازدواج با مرد مسیحی رو انجام میدم. اما راستش من آدم همچین گناهی فکر نکنم باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش عشق منم می رفت با یکی ولی ازدواج نمی کرد، 7 ماه بوده و تو اینجوری داغون شدی منو بگو که 5 سال بود ...
به قرآن بهت فکر نمی کنه ماله من بعد هشت سال ازدواج کرد من بعدچهارسال اردیبهشت امسال فراموش کردم اگه عاشق بودن محال بود ازدواج کنن من هم خربودم فکرمی کردم مثل تو به من فکرمی کنه الان تموم کنی بهتره بعد از چندسال من اون چهارسال لح شدم لح
خیییلی سخته اونم 5 سال اخه مگه میشه کسیو دوس داشتو ترکش کرد
کسی که ادعای عاشقی رو دربیاره آره خیلی راحت اس ار اب خوردن هم راحت اس اگه عشق باشه چه دوستی چه خواستگار سنتی محاله ول کنه بده ازدواج کن عشق نبود تجربه ثابت کرده
بعد یک سال و نیم بهم دیشب پیام داد سلام خوبی؟ منم بهش گفتم ازدواج کردم دیگ اصلا بهم پیام نده ...
ناراحت نشوخواهری غلط کرده اونیکه عاشق اون کارنمیکرد الان هم برگشته یکی دوماه تو اب نگه داره بعددبگه تومی دونستی من زن دارم من باید بدم خداحافظ کاره خوبی کردی گفتی ازدواج کردی آوند بلاکش کن چندسالت هس من 26