2777
2789
عنوان

تجربه شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 51 پست
پس تو مسیحی شو

عزیزم ترک دین وحشتناکه و گناه با اون دنیام چه کنم اگه بخوام گناه کنم دینم رو عوض نمیکنم با همین دین گناه ازدواج با مرد مسیحی رو انجام میدم. اما راستش من آدم همچین گناهی فکر نکنم باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ترک دین وحشتناکه و گناه با اون دنیام چه کنم اگه بخوام گناه کنم دینم رو عوض نمیکنم با همین دین ...

نمیدونم چی بگم

ولی اگ واقعا مرد بود برات از جونشم میگذشت

دین ادما انسانیته اول از هرچیز

پیوند قلب ب قلب ازدواج

نه فقط شناسامه ایی

کاربری دست دونفره ))
کاش عشق منم می رفت با یکی ولی ازدواج نمی کرد، 7 ماه بوده و تو اینجوری داغون شدی منو بگو که 5 سال بود ...

به قرآن بهت فکر نمی کنه ماله من بعد هشت سال ازدواج کرد من بعدچهارسال اردیبهشت امسال فراموش کردم اگه عاشق بودن محال بود ازدواج کنن من هم خربودم فکرمی کردم مثل تو به من فکرمی کنه الان تموم کنی بهتره بعد از چندسال من اون چهارسال لح شدم لح

خیییلی سخته    اونم 5 سال اخه مگه میشه    کسیو دوس داشتو ترکش کرد

کسی که ادعای عاشقی رو دربیاره آره خیلی راحت اس ار اب خوردن هم راحت اس اگه عشق باشه چه دوستی چه خواستگار سنتی محاله ول کنه بده ازدواج کن عشق نبود تجربه ثابت کرده

اره ایشالله یکیتون کوتاه بیاد شاید قانعش کردی منم عشق دارم منتظرم تا رضایت خانوادش

اگه خدایی نکرده دلت کرد مطمئن باش خودش اون  کار رو کرده اگه بخواد محاله راضی نشه خانواده 

به قرآن بهت فکر نمی کنه ماله من بعد هشت سال ازدواج کرد من بعدچهارسال اردیبهشت امسال فراموش کردم اگه ...

بعد یک سال و نیم بهم دیشب پیام داد سلام خوبی؟ منم بهش گفتم ازدواج کردم دیگ اصلا بهم پیام نده 

شب یلدا پارسالم گف خیلی دلتنگتم بیا فقط یکم حرف بزنم باهات

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
بعد یک سال و نیم بهم دیشب پیام داد سلام خوبی؟ منم بهش گفتم ازدواج کردم دیگ اصلا بهم پیام نده  ...

ناراحت نشوخواهری  غلط کرده اونیکه عاشق اون کارنمیکرد الان هم برگشته یکی دوماه تو اب نگه داره بعددبگه تومی دونستی من زن دارم من باید بدم خداحافظ کاره خوبی کردی گفتی ازدواج کردی آوند بلاکش کن چندسالت هس من 26

ناراحت نشوخواهری  غلط کرده اونیکه عاشق اون کارنمیکرد الان هم برگشته یکی دوماه تو اب نگه داره بع ...

من 24 سالمه

اسی حالت خوب شده؟ خیلی ذهنم درگیر شد با تاپکیت واقعا ازدواج کردی؟

سلام من که ازدواج نکردم... حالمم خوبه خداروشکر ، گاهی یادش میفتم و گریه میکنم اما کلا خوبم دارم زندگیمو میگذرونم 

دو سه بار بعد ازدواجش پیام داد بهم ولی اونم بیخیال شد.