2777
2789
عنوان

تجربه شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش عشق منم می رفت با یکی ولی ازدواج نمی کرد، 7 ماه بوده و تو اینجوری داغون شدی منو بگو که 5 سال بود ...

خیییلی سخته    اونم 5 سال

اخه مگه میشه    کسیو دوس داشتو ترکش کرد

قلبم یجوری میزنه واسه فقط تووووو  
خیییلی سخته    اونم 5 سال اخه مگه میشه    کسیو دوس داشتو ترکش کرد

لابد دوس نداشته دیگه 

جمعه هفته پیش ازدواج کرد

یه ماه پیش بهم گفت از ته ته ته دلم عاشقتم تا ابد

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
لابد دوس نداشته دیگه  جمعه هفته پیش ازدواج کرد یه ماه پیش بهم گفت از ته ته ته دلم عاشقتم تا ا ...

واسه من   معلوم نیست 

بهم میگفت دوس دارم اونو     ولی  هیچی معلوم نیس 

خودمو گول میزنم که یه روزی میاد  

ولی مطمئنم  هیشکی   اونو  به اندازه من دوس نداره     مطمئنم   روزی از کارش پشیمون  مییشه 

وقتی از اینکه میگفت پسره  براش  گریه کرده   گفته خیلی دوسش داره    کلی  حرفای  قلمبه   زده  بهش    

خیییلی حالم گرفته  میشد

قلبم یجوری میزنه واسه فقط تووووو  
واسه من   معلوم نیست  بهم میگفت دوس دارم اونو     ولی  هیچی معلوم نیس&n ...

خوش بحالت میتونی دل ببندی به برگشتنش

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
چون مسیحیه و تغییر دینم نمیده اعتقاداتش رو دوس داره منم دین نمیزاره با یه مسیحی ازدواج کنم صبح تا شب ...

عزیزم دینشو از شما بیشتر دوست داره بخدا ارزش فکر کردن و غصه خوردن نداره توروخدا زندگیتو تباه نکن

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
عزیزم دینشو از شما بیشتر دوست داره بخدا ارزش فکر کردن و غصه خوردن نداره توروخدا زندگیتو تباه نکن

من نمیتونم ازش بگذرم. تو تا به حال عاشق بودی؟ فقط میسخوام یجوری باهاش باشم.

من نمیتونم ازش بگذرم. تو تا به حال عاشق بودی؟ فقط میسخوام یجوری باهاش باشم.

به آینده نامعلومت فکر کن که به جایی نمیرسه میتونی دوباره عاشق بشی این کارت لجبازیه با بخت خودت. من تجربش رو دارم که میگم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
به آینده نامعلومت فکر کن که به جایی نمیرسه میتونی دوباره عاشق بشی این کارت لجبازیه با بخت خودت. من ت ...

پسره خیلی پسر خوبیه رهاش کنم دیگه مثلش پیدا نمیتونم بکنم.همه چی بینمون خوبه فقط مشکل اینه که نمیتونیم ازدواج کنیم. میخوام ادامه بدم ببینم آخرش چی میشه