من یک حرف کلی زدم منظورم باشمانبود.هرچندکه ازجنس مخالف بی نهایت متنفرم.جنسی که متاسفانه دنبال پسرای خوش تیپ وخوش چهره وپولداره ومیره خیانت میکنه.شماهاخیلی نامردی فقط پسرانامردولاشین شماهانیستید؟؟؟آیااینهمه پسرکه بهشون خیانت میشه وقلبشون شکسته میشه آدم نیستن؟؟فقط دخترا؟؟درسته به یک پسربگی عاشقشی بعدبعدازسه سال رابطه ولش کنی وقتی دیدی ازتوبهترم هست خوش چهره ترخوش تیپ تردرحالی که اون پسرراوابسته خودت کنی وبعدرهاش میکنی
خانم من الان۳۵سالمه.مهندسم کاردارم وشغل دارم سال۸۸که بعداز۴سال رابطه راکم کرد.شمامیدونی من چندسال افسردگی کشیدم چه قدرگریه کردم میدانی یک بارمیخواستم باگازخودموبکشم.بعدازاون قضیه هم ازهمه جنس مخالف متنفرشدم
.ماآدم نیستیم فقط شماهاآدمید.مااحساس نداریم.چرافکرکردیدتمام پسرامشتی لاشی وسایکوپات هستند.من الان دارم مینویسم چشمانم اشک آلودشدبعداز۱۴سال کات هنوزاسمشومیارم حالم بدمیشه.خانم شماهاوامثال شماهاقلب ماوامثال ماپسرای پاک وخوب راشکستیدومیشکنیدبه خاطراینکه چهارتاپسرسایکوپات که غالباخوش چهره وخوش تیپ وزبون بازهستندبهتون خیانت کردن.من این حرف رودارم کلی میزنم به اکثردخترهای جامعه بله اندکی هستندکه اصیل اندورابطه ای ندارن یارابطه شون درحدپیامک هست ویاحتی دیداربدون رابطه حرام.این صحبت های من تندبودولی واقعیت امیدوارم خیلی هایی که واقعاکاری نکردن پاک هستن ناراحت نشن.زبون تندمن ازقلب پاره پاره شده من هست.من دیگه بی اعتمادشدم به جنس مخالف.هرخواستگاری میرم خودم بهم میزنم.ومقصرش هم جنس های شماهست.ماآدمیم ماهم احساس داریم.یک کم آدم باشیدبه پسری که دوستتون داره خیانت نکنید.