2777
2789
عنوان

تجربه شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 51 پست

واقعاشمادختراهربلایی سرتون بیادحقتونه وقتی معیاررابطه هاتون تیپ وظاهرخوب وجذابیت وهیکل هست ویاپسرای لاشی یااصطلاحاسایکوپات هربلایی سرتون بیادحقتونه بدبختافکرکردیدپسرابرای چی باهاتون دوست میشن فقط به خاطررابطه جنسی هیچ پسری یابهتره بگم اکثرپسراشمارونمیگیرن یک چندصباحی باتوهست بعدمیره سراغ دختردیگه تاشماباشیدخودتون روارزون نفروشیدمثل یک کالاوبه امیدازدواج باپسراواردرابطه جنسی حرام بشیدوخودتون رومثل یک کالابفروشیدتاشایدپسره خریدتون اینروزهاجنس مثل شماکم نیست هرپسری بخادمیتونه جنس بقیه روهم تست کنه مشکل ازخودشماهست که چهارچوب های شرعی روکنارمیگذاریدوبامردنامحرم واردرابطه های دوستی حرام میشید.حقتونه هربلایی سرتون بیاد.یک عده ازشماهاهم آسیب خورده دوران کودکی هستیدوعین یک بدبخت گدای محبت کلامی دروغین پسراهستیدشماهمینیدوخودتون میخاییدکه دم دستی باشیدوتوسط نان خشکی فروشی به فروش برید.اون دختری خوبه که کرامت خودش روحفظ میکنه واردرابطه حرام بانامحرم نمیشه صبرمیکنه به وقتش ازدواج کنه نه که خودش راتوی چهارشنبه بازارباقیمت کم بفروشه

واقعاشمادختراهربلایی سرتون بیادحقتونه وقتی معیاررابطه هاتون تیپ وظاهرخوب وجذابیت وهیکل هست ویاپسرای ...

خوشحالم که ۳ سال از اون ماجرا گذشته و حرفتون دلم رو نشکست ..چون من اون پسر رو حتی یک بارم از نزدیک ندیدم و مجازی بود

حتما شما خیلی ناراحتی از موضوعی 

ولی کاش لحن صحبتتون بهتر بود.

ولی حق با شماست ارتباط با نامحرم درست نیست.

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم که ۳ سال از اون ماجرا گذشته و حرفتون دلم رو نشکست ..چون من اون پسر رو حتی یک بارم از نزدیک ن ...

من یک حرف کلی زدم منظورم باشمانبود.هرچندکه ازجنس مخالف بی نهایت متنفرم.جنسی که متاسفانه دنبال پسرای خوش تیپ وخوش چهره وپولداره ومیره خیانت میکنه.شماهاخیلی نامردی فقط پسرانامردولاشین شماهانیستید؟؟؟آیااینهمه پسرکه بهشون خیانت میشه وقلبشون شکسته میشه آدم نیستن؟؟فقط دخترا؟؟درسته به یک پسربگی عاشقشی بعدبعدازسه سال رابطه ولش کنی وقتی دیدی ازتوبهترم هست خوش چهره ترخوش تیپ تردرحالی که اون پسرراوابسته خودت کنی وبعدرهاش میکنی 

خانم من الان۳۵سالمه.مهندسم کاردارم وشغل دارم سال۸۸که بعداز۴سال رابطه راکم کرد.شمامیدونی من چندسال افسردگی کشیدم چه قدرگریه کردم میدانی یک بارمیخواستم باگازخودموبکشم.بعدازاون قضیه هم ازهمه جنس مخالف متنفرشدم

.ماآدم نیستیم فقط شماهاآدمید.مااحساس نداریم.چرافکرکردیدتمام پسرامشتی لاشی وسایکوپات هستند.من الان دارم مینویسم چشمانم اشک آلودشدبعداز۱۴سال کات هنوزاسمشومیارم حالم بدمیشه.خانم شماهاوامثال شماهاقلب ماوامثال ماپسرای پاک وخوب راشکستیدومیشکنیدبه خاطراینکه چهارتاپسرسایکوپات که غالباخوش چهره وخوش تیپ وزبون بازهستندبهتون خیانت کردن.من این حرف رودارم کلی میزنم به اکثردخترهای جامعه بله اندکی هستندکه اصیل اندورابطه ای ندارن یارابطه شون درحدپیامک هست ویاحتی دیداربدون رابطه حرام.این صحبت های من تندبودولی واقعیت امیدوارم خیلی هایی که واقعاکاری نکردن پاک هستن ناراحت نشن.زبون تندمن ازقلب پاره پاره شده من هست.من دیگه بی اعتمادشدم به جنس مخالف.هرخواستگاری میرم خودم بهم میزنم.ومقصرش هم جنس های شماهست.ماآدمیم ماهم احساس داریم.یک کم آدم باشیدبه پسری که دوستتون داره خیانت نکنید.

من یک حرف کلی زدم منظورم باشمانبود.هرچندکه ازجنس مخالف بی نهایت متنفرم.جنسی که متاسفانه دنبال پسرای ...

امیدوارم حالتون بهتر بشه.

عزیزم مذهبی هستین تا اون حد که خواستگاراتون رو رد میکنید ولی با نامحرم دوست بودین؟

میتونید تاریخ تاپیک رو ببینید 

شاید توبه کرده باشم و این گفتنتون باعث آزارم بشه

عزیزم مذهبی هستین تا اون حد که خواستگاراتون رو رد میکنید ولی با نامحرم دوست بودین؟

دوستی من با اون آقا هم فقط مجازی بود