2777
2789
عنوان

من روانشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از سال ۹۲ تقریبا ویواس فکری گرفتم ترس از دست دادن عزیزامو دارم یا مریضیشون یا گرفتاریسون و …. ...

بگو مهم نیست مرگ حقه یا بگو سعی میکنم از الانم کنار اون ادم لذت ببرم شاید اصلا خودت زودتر رفتی. این فکرا ازاردهندس حق داری اما بگو مهم نیست. همه میمیرن.

خیلی حس ازار دهندس هیچ حرفی باعث نمیشه بهش فکر نکنم 😓

نگفتم که بهش فکر نکن. حتی به عمد اون زجرآورترین مرگی که ممکنه رو براشون تصور کن. نگران نباش با فکر کردن تو هیچ چیزی رو جذب نمیکنی براشون و اتفاقی براشون نمیوفته. 

نگفتم که بهش فکر نکن. حتی به عمد اون زجرآورترین مرگی که ممکنه رو براشون تصور کن. نگران نباش با فکر ک ...

وای وای گفتی جذب 

بخدا همش در عذابم میگم جذب میکنم ها ای خدا 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
وای وای گفتی جذب بخدا همش در عذابم میگم جذب میکنم ها ای خدا

هروقت فکرش به ذهنت اومد بگو بدرک اصلا فلانی بمیره. اصلا میخوام که بمیره.

وسواس معمولا ریشه اضطرابی داره و احیانا یه مشکل خانوادگی با کسی داری یا شخصی داری نداری؟

واسه من اینطور بود. من هم وسواس داشتم و میدونم چطور حسش میکنی

هروقت فکرش به ذهنت اومد بگو بدرک اصلا فلانی بمیره. اصلا میخوام که بمیره.وسواس معمولا ریشه اضطرابی دا ...

نه هیچ خصومتی ندارم 

بیشتر افکارم رو شوهرمه خدا نکرده 

براردمو هم از دست دادم

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
نه هیچ خصومتی ندارم بیشتر افکارم رو شوهرمه خدا نکرده براردمو هم از دست دادم

بخاطر تجربه‌ی مرگ برادرتونه. لحظات خیلی خوبی باهاشون گذروندین گمونم یا فرصت نشده به اون شکل که باید ازشون خداحافظی کنید. یکی از چیزایی که بنظرم میتونه کمک کنه گفتگو با کسایی هستش که عزیزی رو از دست دادن. احتمالا این خانواده ها بتونن سوگ و احساسات شما رو درک بکنن. میتونه گفتگو با اعضای خانواده هم باشه اگر احساس نزدیکی و راحتی باهاشون دارید. اما خب کلا مطالعه درباره فلسفه‌ی مرگ بنظرم آرومتون ممکنه بکنه.

خوب شدی الان ؟.

وسواس فکری عملی هیچوقت به اون صورت که باید حل نمیشه. معمولا همیشه تغییر شکل میده از چیزی به چیز دیگه. بله خوب شدم. اما اگه شما فقط همین یک مورد رو دارین با تجربیاتی که من از وسواس داشتم فرق داره. برای من از اضطرابه اما برای شما از ترسه و بخاطر تجربه نزدیک به مرگی هست که از عزیزتون داشتین که کاملا طبیعیه و قابل حل شدنه. نذر کنید برای برادرتون. دعا کنید براش. صدقه بندازین که بلا ازتون دور باشه یا اگر قبول دارید که مرگ روزی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد مثلا دعا کنید که آدما مرگ آسون و راحت و بدون دردی داشته باشن.

سلام به کمک احتیاج دارم میشه درخواست بدم

سلام مادرم سلام پدرم سلام شماهایی که بدترین رفتار با کوچولوی درون من داشتید شما ها احمق ترین ادم های روی زمین هستید من بابت داشتن شما متاسفم، کودکی تا بهنجار من نشانگر اسیب های روحی و روانی کوچکی من هست شماهایی کع کودک درونم رو طرد کردید بلد نبودید ازم مراقبت کنید شماها باعث شدید قسمت هیجانی منطقی من از هم فاصله بگیره، پدرمادر بیشعورم من شمارا نمیبخشم شما فقد جوجه کشی بلد بودید خاک توسرتون.. کاش هیچ وقت دیگه از بطن شما بیرون نیام..من ازتون متنفرم و انزجار دارم.. کاش بمیرید ازتون راضی نیستم من دختر کوچولویی بودم ولی شما باهام به عنوان نوزاد و کودک به بدترین شیوه برخورد کردید ازتون متنفرم احمق های بی دست و پا ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشید عوضی ها ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشیدگمشیدددددددددددددد اشغالایی عوضی ازتون متنفرم 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡