2777
2789

یه مشکل بزرگی دارم.

چله ای که همراه با مراقبه باشه نمیتونم انجام بدم.

چی بخونم و انجام بدم که حاجت بده؟

حدیث کسا و نماز شب

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث کسا؛ چله اش رو میگید؟ تو چله اش باید نمازمون اول وقت باشه و مراقبه کامل؟😪

من چله گرفتم نمیدونم ولی رعایت کن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
چجوریه چله اش؟ از زیارت عاشورای حق شناس بهترع؟

هر شب یه بار میخونی تا40 شب.. من که برای سروسامان گرفتن زندگی داداشم برداشتم خداروشکر تو طول چله هم استخدام شد هم خونه خرید

مراقبه هم میخواد؟ مثلا نماز اول وقت و رعایت حجاب و اینا؟؟😢

من تاجایی میشد نمازامو سعی میکردم اول وقت بخونم ولی نماز صبحم خیلی وقتا قضا میشد حجابم که بخاطره کرونا جایی نرفتم کسی ببینه 😅 ولی شما با اعتقاد بخون ان شاالله جواب میده

من تاجایی میشد نمازامو سعی میکردم اول وقت بخونم ولی نماز صبحم خیلی وقتا قضا میشد حجابم که بخاطره کرو ...

ممنون عزیزم. زیارت عاشورای ایت الله حق شناس هم شنیدین؟؟ اون چطوریه؟ اونم مثل این حاجت میده؟

ممنون عزیزم. زیارت عاشورای ایت الله حق شناس هم شنیدین؟؟ اون چطوریه؟ اونم مثل این حاجت میده؟

اره ولی اون مراقبش زیاده بنظر من که سخته ولی حاجت رواییش تقریبا صددرصده اگه بتونی اصلا گناه نکنی تو چله و نمازاتم اول وقت باشه

اره ولی اون مراقبش زیاده بنظر من که سخته ولی حاجت رواییش تقریبا صددرصده اگه بتونی اصلا گناه نکنی تو ...

نایب هم خواستم بگیرم برای چهل روز. که نایب هم داشته باشم بازم مراقبه میخواد😓😓😓

سوره حشر چند درصده؟😀

اره ولی اون مراقبش زیاده بنظر من که سخته ولی حاجت رواییش تقریبا صددرصده اگه بتونی اصلا گناه نکنی تو ...

اگه کسی فقط همون چهل روزو مراقبه کنه ولی قبل و بعدش رعایت نکنه هم قبوله؟

برام سواله واقعا. که یکی اگه فقط تو اون چهل روز رعایت کنه دعاش مستجاب میشه؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم