2777
2789

باید بره دکتر سونو بده ازمایش بده مگه ما دکتریم. من الان یکساله درگیرم 

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بره دکتر سونو بده ازمایش بده مگه ما دکتریم. من الان یکساله درگیرم 

رفته دارو هم نداده

چون شنیدم رازیانه میخورن بعضیا بر طرف شده خواستم بهش دلداری  بدم ک بالاخره میشی چون میگه نه تو از خودت میگی من حامله نمیشم

خواستم بدونم درمان قطعی داره یا نه

رفته دارو هم نداده چون شنیدم رازیانه میخورن بعضیا بر طرف شده خواستم بهش دلداری  بدم ک بالاخره ...

خب بستگی داره تنبلیش در چه سطحه 

چن وقته اقدام کرده 

رازیانه پریودارو مرتب میکنه

چون پریودیاشم نا منظم بود مثلا هر 7ماه یا 6ماهی میشد بهش میگفتم ک اینا عادی نیست اینقدر طول بکشه میگفت نه هیچکارم نیست برا درمانش نرفت حالا میگه چه غلطی کردم سرسری گرفتم همه چیو

رفته دارو هم نداده چون شنیدم رازیانه میخورن بعضیا بر طرف شده خواستم بهش دلداری  بدم ک بالاخره ...

اوه الان اوثرا دارن.درمان میشه ولی رعایت نکنه باز برمیگرده .برو تاپیکمو بخون و بهش نشون بده بگو انجام بده حتما

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه من باید برم عمل کنم برای کیستم،دکترم گفت با لیزر تحریکش میکنیم اگر شد که خوبه،اگر نه برای بارداری ...

چه نوعی هست کیستت‍؟

با قرص رفع نشده

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم