2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
الان حالم خوب نیست درخواست دوستی بده هرموقع حالم بهتر شد بهت چیزی که خودم استفاده کردم و نتیجه گرفتم ...

ب منم میگی تو رو خدااااااااااااا

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نوعی هست کیستت‍؟ با قرص رفع نشده

نه حدوده نه ساله قرص میخورم چون از بچگی باهام بوده،الان سنم طوریه که راحت میتونم لاپراسکوپی کنم،بهترین دکترها رفتم و دیگه آخرین دکترم گفت عمل و فرستاد منو پیشه یه خانم دکتر که راحت باشم چون دوشیزم،نوعه کیستمو نمیدونم اما چون پنج سانته باید زود عمل کنم و بعد از عمل نمونشو میفرستن برای آزمایش

اها پس خوبه چون پریودیاش خیلی نامنظمه

منم تنبلی دارم پریودام بشدت نامنظمه این سری دکتر رفتی گفتم من بچه خیلی دوس دارم میترسم نتونم باردار بشم (مجردم حالاها)گفت نه بابا نهایت بهت قرص میدیم باردار میشی فقط بهم گفت تا اون موقع وزنتو کم کن با ورزش کن گفت خیلی به کنترلش کمک میکنه گفت حتی بعضیا با همین ورزشو کاهش وزن باردار شدن

به دوستت بگو امیدتو از دست نده بگو تنبلی به معنی نازایی نیست فقط یکم طول میکشه

نه حدوده نه ساله قرص میخورم چون از بچگی باهام بوده،الان سنم طوریه که راحت میتونم لاپراسکوپی کنم،بهتر ...

اسم نوعشو نمیدونی ؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
رفته دارو هم نداده چون شنیدم رازیانه میخورن بعضیا بر طرف شده خواستم بهش دلداری  بدم ک بالاخره ...

اگه بارداربشه دیگه نیازی به درمان تنبلی نیست .فعلا برا بارداری تلاش کنه. انشاالله نتیجه بگیره

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین