2777
2789
عنوان

شوهرم ب حرفم گوش نمیده😢

489 بازدید | 24 پست

خانوما بیاین...

بگین  من چیکار کنم

شوهرم اصلا حرف منو قبول نداره.... هر چی  بگم ،با اینکه درسته، قبول نمیکنه ولی اگه یکی دیگه، مخصوصا خاهرش همون حرفو بزنه ، قبولش میکنه

خدایا چنان کن سر انجام کار***تو خشنود باشی و ما رستگار  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز تو جمع سکسکه میکرد

من بهش گفتم 20 ثانیه نفس تو بگیر تا خوب شی

گفت اثر نداره

بعد دقیقا همون لحظه خاهرش همینو بهش گفت، اونم انجام داد😢

یه روز تو جمع سکسکه میکرد من بهش گفتم 20 ثانیه نفس تو بگیر تا خوب شی گفت اثر نداره بعد دقیقا همون ...

سر چیزای کوچیک غصه نخور

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
عزیزم لحن حرفتو روش گفتنتو عوض کن ببین رگ خواب شوهرت چیه و با چه بیانی زود تر خام میشه اون روشو ادام ...

نمیتونمممم

من  نمیدونم رگ  خوابش چیه

چجوری بفهممم؟؟

عزیزم لحن حرفتو روش گفتنتو عوض کن ببین رگ خواب شوهرت چیه و با چه بیانی زود تر خام میشه اون روشو ادام ...

من همیشه با رفتارم ضربه خوردم همسرم سی سالشه اما اصلاااا منم هیچوقت نتونستم زبونم خوش باشه خیلی تلاش کردم نمیتونم

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

من انقد غصه میخورم سر هر چیز کوچیک و بزرگییییی تیروئید گرفتم 

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤