2777
2789
عنوان

شوهرم ب حرفم گوش نمیده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 24 پست
نمیتونمممم من  نمیدونم رگ  خوابش چیه چجوری بفهممم؟؟

ببین یه مدت باید زوم بشی رو رفتاراش همونی بشی ک اون میخواد ن ک زیاده روی کنی ک براش عادی بشه و جز وظیفت بشه 

نگاه کن ببین اون خواهرش چطوری بیان میکنه تو دفعه بعد بهتر از اون بیان کن خودتو دست پایین نگیر ببخشید رک میگم بهترین زمان برای بدست اوردن رگ خواب همسرت زمانیه ک کنارشی و تو بغلشی و...... اون زمان با لوندی و سیاستای زنانه میتونی خیلی غیر مستقیم بهش بفهمونی بعضی وقتا گفتن بعضی چیزا ک ناراحتت میکنه اصلا عیب نیس تازشم خوبه بزار بفهمه تو واسه خودت ارزش داری راه زیاده و خیلی طولانی بهت پیشنهاد میکنم ب جای غصه خوردن یکم تو زمان تایم خالیت مطالب زناشویی و مشکلات روابط رو سرچ کن ترفنداشو بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد غصه میخورم سر هر چیز کوچیک و بزرگییییی تیروئید گرفتم 

عزیز دلم موارد زیادی رو مثل تو دیدم من یه سر رشته ای تو زمینه مشاور زناشویی دارم و متاسفانه بیشترین دلیل این مشکلات اینه که زن خودشو دست کم میگیره و هرچیزی رو سریع میریزه تو خودش دیگه زمان قدیم نیس ک بسوزی و بسازی الان زمانیه ک میشه با مشورت کردن با حرف زدن اروم با خیلی کارای دیگه ک برمیگرده ب سیاست خودت میشه حلش کرد و تو دل همسرت جا پیدا گنی ببین گلم معذرت میخوام کل زندگی مردا رو چند چیز میچرخه ( نیاز جنسی _ شاداب بودن همسر _ سر موقع تامین بشن از لحاظ موادغذایی )مردا عادتشونه از زنایی که همیشه کسل و بیحالن زنایی که سردن و نامرتبن همش غر میزنن و در حال گریه کردنن رفته رفته بیزار میشن 

عزیز دلم موارد زیادی رو مثل تو دیدم من یه سر رشته ای تو زمینه مشاور زناشویی دارم و متاسفانه بیشترین ...

درسته حق با شماست نمونه ش دیروز سر مواردی انقد گریه کردم همسرم کنارمم بود اما گذاشت رفت بیرون تا غروب غصه خوردم زندگیمو شده دعوا فقط نمیتونم رو رفتارم کنترل داشته باشم هوسرم ی سری رفتاراش بچه گانس الویتش منم ولی خ.ب به خیلی از حرفام توجه نمیکنه میگه چشم ولی عمل نمیکنه توروخدا به دادم برسید از لحاظ تغذیه و رابطه و همه چی مشکلی نیست اما اهل غرزدنم از نظر همسرم سکوت نمیکنم تو دعوا میگه ی بار نبود من کاری کنمو تو منفی نبلشی و نه نیاری بخدا عزیزدلم از همه چی خسته شدم

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
درسته حق با شماست نمونه ش دیروز سر مواردی انقد گریه کردم همسرم کنارمم بود اما گذاشت رفت بیرون تا غرو ...

ببین همین الانم مشخصه تو لحنت که نا امیدی و سیگنالت منفیه 

منی که زنم از ادمای منفی نگر زده میشم چ برسه ب مرد که کلا کم طاقته 

ببین اگر زندگیتو دوس داری روندتو تغییر بده با خودت شرط ببند بگو با وجود همه سختیا میخوام بشم یه زن دیگه کسی که شاده و نمیزاره اب تو دل شوهرش تکون بخوره البته فقط یه طرفه نرو همه چی ۵۰ ۵۰ از شوهرتم انتظار داشته باش زمانی ک عصبی میشی یه نفس عمیق بکش و تو دلت بگو نه الان ارومم منطقی باش همیشه نمیشه احساسی رفت جلو خودت باید ب خودت کمک کنی 

ببین همین الانم مشخصه تو لحنت که نا امیدی و سیگنالت منفیه  منی که زنم از ادمای منفی نگر زده می ...

چجوری هزار بار تلاش کردم اما وقتی ی بار عصابمو خراب میکنه همه بدی هاش میفته جلو چشمم اصلا رفتارم خوب نیست زود عصبی میشم اگه دعوامون بشه اون حرف بزنه سکوت کنم حس میکنم ازم سواستفاده میکنع من نماز خون و قران میخونم اما همسرم همیشه میگه تو سوارم شدی من شدم زن تو تو صلاحیت این خونه رو به عهده گرفتی چون همچین چیزی نیست و اون منو نمیفهمه همش دادمسزنم و دعوااااا چون راجبم بد قضاوت میکنه توروخدا کمکم کن دوست عزیزم شما معلومه خانوم کلملی هستید

چجوری هزار بار تلاش کردم اما وقتی ی بار عصابمو خراب میکنه همه بدی هاش میفته جلو چشمم اصلا رفتارم خوب ...

ببین منم همجنس خودتم منم کم و زیاد دارم منم عیب زیاد دارم میخوام یه چیزی رو خواهرانه بگم بهت حواست به زندگیت باشه دوتا چشم داری دوتا دیگم قرض کن اگر خدایی نکرده مردت از تو و محیط خونه زده بشه میره با محیط بیرون و زنای رنگ و وارنگ‌سرگرم میشه میدونی چرا ؟ چون اونا غر نمیزنن لوندی میکنن همیشه ب خودشون میرسن ک تو چشم باشن از نظر ما هرزن اما از دید مردی که تو خونش تو کانون گرم زندگیش تامین نمیشه هرزگی نیس یه پکیچ کامله برای اون میگه خوبه دیگ مثل زنم نیس هی غر بزنه و عصبی بشه این تامینمم میکنه پس ب درک ب اون بی محلی میکنم اینجاس ک دیگ زندگیت نابود شده آلودده شده و کاریش نمیتونی بکنی ببین خانومی من مجردم اما اندازه موهام متاهلایی دیدم ک مثل توهستن من خودم ارزومه تشکیل خانواده بدم اما نمیشه انقدر مردا تنوع طلب شدن که پا ب ازدواج نمیدن حالا ک تو زندگی داری همسرتو داری تو به این مرد ی روزی بله گفتی سر سفره عقد بله گفتن تو ب این معنی نیس ک فقط متاهل بشی و از خونه بابا بیای بیرون بله تو ۱۰۰۰ معنی داره یعنی بله به سختی_ بله به دعوا و قهر _ بله به شادی_ بله به شیطنت های دونفره_ بله به قسط و نداری_ بله به پیشرفت های دونفره وووووووو پس یادت باشه همه چی دو طرفس الان یکم مقصری چون همسرتو از خودت دور کردی گریه و قهر و داد و تنش رو بریز دور یه دکتر برو یا برو داروخانه یه ارامبخش گیاهی بگیر البته نزار کسی بدونه ک بهت بگن بیا دیوونس( دور از جون) یا با دمنوش های ارامبخش اروم کن خودتو انقدر راه هست ک همسرتو جذب خودت کنی مثلا یه شب ارایش کن لباس خوب بپوش خودت پیش قدم بشو برای  رابطه اتاق خواب رو خوش بو کن و مرتب لذت ببرید کنار هم مثل روزای اولمثلا میره سرکار تو جیبش یه نامه کوتاه یه متن کوچیک عاشفانه بزار حتی یه کلمه دوستت دارممثلا یه روز که سر دوتاتون خلوته بشینید باهم بازی کنید بگو بیا هر حرفی تو دلمونه و نشده بگیم بهم بزنیم بدون اینکه ناراحت بشیم یا قهر کنیم بیاین حرفارو بپذیرید و حلش کنید باور کن‌ بعد یه مدت کوتاه قشنگ نتیجشو میبینی که همسرتم اروم شده پا ب پای تو میاد جلو انقدر راه حل هست ک اگه بخوام بگم یه کتاب میشه عزیزم اینو اویزه گوشت کن بچسب ب زندگیت تا زن دیگه نیومده زندگیتو بگیره

ببین منم همجنس خودتم منم کم و زیاد دارم منم عیب زیاد دارم میخوام یه چیزی رو خواهرانه بگم بهت حواست ب ...

خییییییلی ممنونم از حرفات خواهر مهربون بخدا حرفایی که یهم گفتی هیشکی بهم نگفت الهی قربونت برم خیلی ممنونم که چشامو باز کردی به زندگی

خییییییلی ممنونم از حرفات خواهر مهربون بخدا حرفایی که یهم گفتی هیشکی بهم نگفت الهی قربونت برم خیلی م ...

فدات عزیز دلم برات آرزوی خوشبختی میکنم و بازم هرکاری داشتی بگو من هستم محکم بچسب به زندگیت  به زندگیت عشق بده 

مراقبت کن از خودت 

فدات عزیز دلم برات آرزوی خوشبختی میکنم و بازم هرکاری داشتی بگو من هستم محکم بچسب به زندگیت  به ...

فدات بشم دردت به جونم چشم شمام همینطورررر حتما امروز یکم باهم بگو مگو کردیم باز اما همسرم پیشنهاد داد و قسم خورد عملیش کنیم گفت ی کاغذ بزاریم رفتاری بد و خوبمونو بنویسیم بدا رو جبران کنیم امیدخدا از امروز شروع کردیم خدا خودش کمکمون کنه چون وضع زندگیمون داشت رو به پایان میرفت