2777
2789

لطفا قسمت پیامها را در سایت یا برنامه کارگزاری خودتون روزهای عرضه اولیه و حتی بقیه روزها نگاه کنید تا از ساعت دقیق عرضه اولیه و تمدید یا لغو آن یا اخبار دیگر سهم ها  با خبر شوید.

عرضه اولیه سهام بپیوند ( برق و انرژی پیوندگستر پارس )

زمان عرضه اولیه: سه شنبه 11 شهریور از ساعت 13 تا 17 ظهر  بصورت آنلاین میباشد.

ثبت سفارش خرید بصورت آفلاین در بیشتر کارگزاری ها فعال است.همین حالا آفلاین سفارش بذارید بخصوص بچه های کارگزاری آگاه از سایت آگاه آنلاین سفارش آفلاین بذارید.

عرضه سهام  بپیوند :

قیمت خرید بپیوند 18500  ریال بنویسید.باید بالاترین قیمت در عرضه اولیه انتخاب شود.

سقف تعداد سهام برای خرید 150  سهم اعلام کرده اند که نیاز به 2850000 ریال پول دارد.

من  78  سهم سفارش خرید گذاشتم که نیاز به 1500000 ریال پول دارد.

اونایی که کارگزاری مفید هستند باید توافقنامه خرید عرضه اولیه را تایید کنند و اگر کد بورسی خودشون را شارژ کنند خودکار کارگزاری براشون خرید میکند.بمقدار پولتون خرید میکند.

کارت بانکی رمز پویا برای پرداخت وجه الزامی است.

نحوه خرید:

اسم سهم را در قسمتی که نوشته شده عرضه اولیه که بصورت آفلاین است یا در قسمت جستجو نماد که در زمان آنلاین است بنویسید و بعد بالاترین قیمت را به ریال را که نوشتید بعدش کنار قسمت حجم یا تعداد یک ماشین حساب است شکل یک مربع کوچک است اونجا پولتون را بنویسید ماشین حساب تعداد  را بهتون نشان می دهد.

بعد خرید بزنید.

همه عرضه اولیه ها را بخرید معمولا بین 3 تا 6 ماه  قیمتشون رشد میکند.رشد عرضه اولیه ها بستگی به روند بازار و سود دهی اون شرکتها و بزرگی و کوچکی شرکتها دارد.

شرکتهای کوچک رشد بیشتری دارند.

.................................................

پذیره نویسی صندوق دارا دوم با نام پالایش از 5 شهریور تا 19 شهریور است.

فعلا خرید دارا دوم زود است و باید صبر کرد  تا هفته بعد.اطلاعات دقیقی از دارا دوم بدستم رسید تاپیک میزارم.

خرید برای افرادی که دفعه اولشون است 5 میلیون میتوانند بخرند.

هر کسی دارا یکم خریده بمیزان یک یا دو میلیونی که دفعه اول خریده اینبار باید 3 یا 4 میلیون خرید بذارد.یعنی مقدار خرید اول را از 5 میلیون کم کند.

ساعت خرید دارا دوم بنام پالایش از ساعت 12/30 تا 14 بصورت آنلاین است.

توصیه میکنم از کارگزاری ها بخرید و از بانک ها خرید نکنید تا زودتر در پرتفو بیاد.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

با اجازه اسی..بگه ها لطفا گزارش بزنین تایپیکم بترکه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4904115/بچه-ها-تو-رو-خدا-واسم-دعا-کنین-اروم-بشم?postId=151545152

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه

بنظرتون خوبه بخریم؟

من چندتا خریدم راضی نیستم مثل بگیلان که خیلی دیر رشد میکنه

اما عرضه اولیه ثبهساز خریدم رشد خوبی داره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پس اگه یکی دارا یکم 5 میلیون خریده باشه دارا دوم نمی تونه بخره؟ 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بله با ی کد بورسی دیگه بخر

مگه کد بورسی جدید هم میدن 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا