2777
2789
عنوان

به نظر شما ازدواج با این شرایط درسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 52 پست
به والله منم تیرگی و سلولیت و کوفت دارم اما به یک ورم نیست😂مجردم هستم چرا فک میکنی همه بی نقصن؟ ما ...

سلامت باشی عزیزم..چی بگم..پیدا کردن همون آدم با شعور یه مقدار چالش برانگیزه

ممنون

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
خیلی برات خوشحال شدن عزیزدلم بمونید برای هم...خداروشکر که مرد ا شعوری وارد زندگیت شده

قربونت عزیزم

ب این چیزا فکر نکن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضی مردها واسشون کیفیت مهمه نه کمیت باور کن دیدم که میگم زن برادر خودم با همین مشخصاتی هست ک ...

چه عالی..ان شاء الله به پای هم پیر بشن

و البته شما هم خوشبخت بشید

بیخیال بابا مردا مگه چی هستن خودشون 

خودشون که.....

ولی بی شعور بودن بعضیاشون که باعث میشه هر حرف مجانی رو به زبون بیارن اذیت کنندس

وگرنه میخوام خوشش نیاد  

من با توجه ب شرایط خودم مجرد میمونم شما انتخاب خودته

گلم اگه مشکلی نیست میشه بیشتر توضیح بدید؟؟

ببین عزیزم خودتو دوست داشته باش، تو خیلی با ارزشی کسی که تورو دوست داشته باشه اصن حتی یه درصدم به ای ...

بله..شما درست میگی عزیزم

امیدوارم فردی وارد زندگیمون بشه که حداقل شعور لازم رو داشته باشه

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی

من دارم با همچین آدمی زندگی می کنم  مردانی با چنین تفکری هستن که برای انتخاب همراه زندگیشون هم ...

خدا روشکر ..چقدر عالی

بهترین هارو براتون از خدا میخوام

خدا روشکر ..چقدر عالی بهترین هارو براتون از خدا میخوام

ممنونم و من برای شما

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

دوستای عزیزم از همگی ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتید

بهترین هارو براتون از خدا میخوام  

کاش بشه مردی وارد زندگی بشه که این چیزی که شما فرمودین رو درک کنه...وگرنه سخته کنار اومدن با همچین ک ...

آدم ب هرچی فکر کنه ب سرش میاد.... اگه فکر ازواج و اندام نپسندیده از طرف شوهرت هستی و بعرم طلاق بهتره ک اصلا ازدواج نکنی

گلم اگه مشکلی نیست میشه بیشتر توضیح بدید؟؟

خب راستش من موقعیت خودمو میبینم و کلا بیخیال ازدواجم و اگر مثلا یکی هم بخواد از ظاهرم خیلی ایراد بگیره دیگ هیچی