2777
2789
عنوان

دختر مهندس باید با کی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 33 پست
همسایه ما خانم پزشک‌ اقا گچ کار ساختمانمگه فرمول ریاضی که باید و نباید داشته باشهیه خانم باید اونقد ...

دقیقا همینو میخواستم یگم مگه فرمول و قرارداد ریاضیه

درسته هر کسی معیار خودشو داره ولی نباید اینجوری فک کرد

ک بایدی یا حتما در کار باشه

با مردی که به لحاظ معیارهای اخلاقی و مادی با هم جور باشن

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر کی قسمتشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

من خودم مهندسم با کسی ازدواج کردم ک فقط ی لیسانس از پیام نور گرفته بود و کار خاصی هم نداشت.

کارهایی ک من میگرفتم رو با کمک هم انجام میدادیم

با اینکه اون تایم ک جواب بله ب اون دادم کلی خواسگار داشتم ک بعضیاشون موقعبت بهتر داشتن 

ولی من شخصیت شوهرم قبول داشتم و مهرمون ب دل هم نشسته بود

دیگ مهندس بودن خیلی مهم نبود

ولی الان معلم هست 

با مردی که به لحاظ معیارهای اخلاقی و مادی با هم جور باشن

ی فامیل دارم داره دکترای ی رشته ای رو میخونه بعد میگه من زیر دکترا قبول ندارم.بعد اون شخص هم باید کلا در خدمت من باشه .از منم انتظار خونه اری و بچه داری و مهمونی رفتن و مهمونی دادن نداشته باشه .و خونه مامان باباش ک نچ .و منو حمایت کنه تو کارهام

هر وقتم دلم بخواد برم خارج دوست داشت بیاد نخواستم نیاد😂

منم بهش گفتم بخدا بگیم تا همچین شخصی واست بسازه

ی فامیل دارم داره دکترای ی رشته ای رو میخونه بعد میگه من زیر دکترا قبول ندارم.بعد اون شخص هم باید کل ...

دقیقاً.

متاسفانه بعضی از آدم ها توقعاتشون فراتر از کهکشانه .!😂

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ی فامیل دارم داره دکترای ی رشته ای رو میخونه بعد میگه من زیر دکترا قبول ندارم.بعد اون شخص هم باید کل ...

عموماً کسایی که دکترا دارن از اول هم طرز فکرشون‌همینه که پایین از دکترا کنسله!

در واقع یک بعد ازدواج مسائل معنوی مثل احساس و عاطفه و اخلاق هست که این چیزها و نمیشه با پول و مدرک بدست آورد.

دقیقاً.متاسفانه بعضی از آدم ها توقعاتشون فراتر از کهکشانه .!😂

اینا توقع نیست .فانتزی هاشون 

البته این خیلی زحمت کشیده واسه تحصیلش چند سال دوری از خانواده و حیفش میاد راحت بذاره کنار 

ولی گفته ها و شرایطش ب قول شما فرا کهکشانی

مثلا میگفت من ادمای استان خودمون قبول ندارم .و...خیلی چیزا دیگ 

اینا توقع نیست .فانتزی هاشون البته این خیلی زحمت کشیده واسه تحصیلش چند سال دوری از خانواده و حیفش می ...

عموماً آدمی نیست که برای زندگیش زحمت نکشیده باشه ، اما این دلیل بر تحقیر دیگران نیست. 

مسلماً در هر شهر و استانی همه جور آدمی پیدا میشه..

خود ایشون مسلماً بهترین فرد در محل زندگی با  استان شون نیستند.

زندگی ملاک های خیلی مهم تری دلره

زمان ارشد هم همین بود گفت من معلم هم قبول ندارم

بله. عرض کردم خدمتتون.

الآن بنده دبیر هستم . در حد خودم زحمت میکشم.‌ماشین و یا قطعه زمینم‌دارم. 

آدم هر چقدر مدرکش بالا باشه می‌تونه با این شرایط ساده هم با عشق زندگی کنه.

در کل خواستم عرض کنم که زندگی ساده و لاکجری نبودن لطف بیشتری داره.