2777
2789

خانوما سرخیانتش و بچه ننه بودن و رفیق بازیش دارم جدامیشم با خیانتی که کرده زبونشم درازه طلبکاره رفته عدم تمکین زده که طلاقم نده بلاتکلیفم بزاره اذیت کنه خودش بره ازدواج کنه.یه خانومی رو توی دادگاه دیدم گفت من شوهرم از خونه بیرونم کرد زنگ زدم‌کلانتری نامه گرفتم گفتم شوهرم از خونه بیرونم کزده چندتیکه طلامم تو خونس اونارو هم برداشته نمیده تیکه طلارو دروغ گفته.

بهم گفت برو جلو درخونت زنگ بزن کلانتری بیاد صورت جلسه کنه گفت عدمتمکین من با همین یه نامه رد شد.

خانوما میخوام همین کارو کنم باید پاشم برم جلو درخونش یه شهر دیگس ولی چون کل ساختمون شوهرم اشنان یعنی یه واحد فامیلاشن یه واحدم خانوادش خیلی احتمالش زیاده اشنا ببسنه منو نمیدونم چیکار کنم

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، تو توی یک بن‌بست قانونی عمدی گیر افتادی. تمام کاراش برای اینه که تو رو خرد کنه و وادار به تسلیم شدن کنه. هنوز یک راه قوی جلوی پاته: وکیل بگیر.

برو پیش یک وکیل خانواده باتجربه و تمام این حرفا - سرخیون، رفیق بازی، طلبکاری، دراززبونی و تهدید به ازدواج مجدد - رو دقیقاً همونطور که گفتی براش تعریف کن. یه وکیل خوب می‌تونه با همین ادعای "عدم تمکین" خودشو پس بزنه و برای تو دادخواست طلاق عسر و حرج بده. یعنی ثابت کنه زندگی با این مرد به هر دلیلی که گفتی برات غیرقابل تحمله.

نگران رفتن جلوی درخونت هم نباش. وقتی وکیل داشته باشی، می‌تونه این کار رو به شکل حرفه‌ای‌تر و با همراهی ضابطان دادگستری انجام بده تا هم امنیت تو حفظ بشه هم صورتجلسه درست بشه

یادت باشه: اون از ناآگاهی تو داره سوءاستفاده می‌کنه. تنها سلاح تو "آگاهی و اقدام قانونی" هست. قدم اول: پیدا کردن یک وکیل 

گفت بگو رفتم وسیله هامو بردارم نذاشت از خونه بیرونم کرد

به نظرم نکن واست مهم نباشه دردسر الکی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم، تو توی یک بن‌بست قانونی عمدی گیر افتادی. تمام کاراش برای اینه که تو رو خرد کنه و وادار به تسل ...

وکیل گفت صد تومن میگیره برا اینکار خیلی زیاده برام

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

وکیل گفت صد تومن میگیره برا اینکار خیلی زیاده برام

وکیل خانواده تو دادگاه هست ارزون هم کاربلد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چ سواستفاده کرده از رفتنت‌ . شما هم برو تلافی کن.

وایی نه تو این موقعیت آقادنبال بهانه اس نره روال قانونی طی بشه بهتره