2777
2789
عنوان

به نظر شما ازدواج با این شرایط درسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 52 پست

حس بدی گرفتم😯😯

اخه منم خیلی چاق بودم ورن کم کردم هنوزم اضافه وزن دارم باید لاقل ۱۰ کیلو کم کنم دارم با رژیمو و ورزش وزنمو پایینتر میارم این ترک پوستی و شل شدگی که میگین رو قشنگ درک میکنم و دارم یعنی انقدر این مسئله بد و حشتناکه که ادم به ازدواج فکر نکنه بخاطرش؟مگه پوست همه مثل بازیگرای هالیوده ؟ خیلی ها شل شدگی و ترک پوستی دارن ،اقایونم نقص دارن خب

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای یوقت نگی بهش ک اندامم مشکل داره؟مردا اصلا جزیی نگر نیستن ممکنه اصلا براش مهم نباشه و فک کنه طبیعیه اخه چرا عیبتو جار میزنی اعتماد بنفست کجا رفته پس میخای تا اخر عمر مجرد بمونی فک کردی راحته؟بچه دوس نداری احیانا؟این حدفت واقعا ساده لوحانه بود عزیز دلم ازت خواهش میکنم رو اعتماد بنفست بطور جدی کار کن 

حس بدی گرفتم😯😯 اخه منم خیلی چاق بودم ورن کم کردم هنوزم اضافه وزن دارم باید لاقل ۱۰ کیلو کم کنم دا ...

نه عزیز دلم شما حالت فکریت نرماله من مشکل دارم و باید خودم رو درمان کنم توسط روان شناس..من اعتماد بنفسم چندان جالب نیست

حس بد نگیر عزیز دلم ان شالله خوشبخت ترین باشی

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
وااااای یوقت نگی بهش ک اندامم مشکل داره؟مردا اصلا جزیی نگر نیستن ممکنه اصلا براش مهم نباشه و فک کنه ...

ممنون خواهری

چشم حتما....مرسی

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
نه عزیز دلم شما حالت فکریت نرماله من مشکل دارم و باید خودم رو درمان کنم توسط روان شناس..من اعتماد بن ...

ان شاءالله شمام خوشبخت خوشبخت خوشبخت شین عزیزدلم💖🌸

اعتماد به نفستونو ببرین بالا بابا دنیا دو روزه تا میتونین لبخند بزنین از عمرتون لذت ببرین 🙏💖😊

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤