2777
2789
عنوان

به نظر شما ازدواج با این شرایط درسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 52 پست
منم ترک پوستی دارم😐 خیلیم قشنگنننن🤩 اصلااا اهمیت نده مهم ارادته که لاغر شدی  با خیال راحت از ...

مرسی عشقم

راستش ناراحتی من از اینه که بخواد رفتاری داشته باشه که ناراحتم کنه..اطرافم دارم از این موجودات میبینم..بابت غرور خودم نگرانم وگرنه یه مرد اونقدراااااام مهم نیست

ساده بخوام بگم حال و حوصله این ناراحتی ها و طلاق بعدش رو ندارم

وگرنه خودم اندامم رو دوست دارم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باور کن اکثر مردا اینقدر جزئی نیستن و اصلا این فکرا رو نکن و حساس نکن خودت و من مثل شما فکر میکردم ولی الان نظرم برگشته شما باهاش مهربون باش و ازت خوشش میاد و اون موقع بی معنی ترین چیز همین چیزاس ک الان براش حساسی

مرسی عشقم راستش ناراحتی من از اینه که بخواد رفتاری داشته باشه که ناراحتم کنه..اطرافم دارم از این مو ...

با کسی ازدواج کن که شعور داشته باشه

انقدر اعتماد به نفس داشته باش که با خودش بگه چه شانسی اوردم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند
این چه حرفیه خود مردا بدنشون مگه صافه صافه؟   اگه اعتماد به نفس داشته باشی جرعت نداره کسی ...

فدات شم

خب پروسه به درک رفتنش میشه طلاق و دادگاه و ...حوصله این مدل زندگی رو ندارم میگم اگه واقعا قراره مشکلی پیش بیاد کلا پیش نرم

مرد کیه بابا من فکر روان خودمم:))

اصلا اهمیتی نداره اعتماد به نفس خیلی مهمه تو ازدواج تفاهم و  زیبایی فکر و سازگار بودن خانم مهمه الان هم که اندامش درست شده موارد خصوصی هم با یه لباس خواب زیبا پوشیده میشه و به چشم نمیاد در ضمن مگه اون اقا بدون هیچ نقصیه

هیچ کدوم از مواردی که نام بردین مشکل نیستن  من به خاطر ویژگی های بدنم از کسی خجالت نمیکشم و حا ...

کاش بشه مردی وارد زندگی بشه که این چیزی که شما فرمودین رو درک کنه...وگرنه سخته کنار اومدن با همچین کسی حتی در کوتاه مدت

حتی در حد فراهم کردن مقدمات طلاق

من اگه ازدواج کنم سعی میکنم با رفتارم یکجوری برم تودلش اصلا به ظاهرم کاری نداشته باشخ چ خودش چ خانوادش منم برادر دارم ودوس ندارم زن براردم بامامانم بدبشه میگن از هردس بدی از همون دس میگیری سعی میکنم همیشه احنرامشونو داشته باشم تا اوناهم دوسم داشته باشن

خود مردا بدنشون پر از زخمو پشمو و جوشو ترک و این چیزاست مخصوصا مردای ایرانی

ولی اعتماد به سقفشون چی؟؟؟ شعور نداشته بعضیاشون که هر چرندی به زبون میارن چی؟؟

ایناس که اذیت میکنه وگرنه حالا کی مرد رو به حساب میاره

فدات شم خب پروسه به درک رفتنش میشه طلاق و دادگاه و ...حوصله این مدل زندگی رو ندارم میگم اگه واقعا ق ...

ببین عزیزم خودتو دوست داشته باش، تو خیلی با ارزشی کسی که تورو دوست داشته باشه اصن حتی یه درصدم به این موضوع فکر نمیکنه، خودت الان اگه شوهرت پوستش صاف نباشه میگی بریم طلاق بگیریم؟ نمیگی چون برات مهم نیست اصن، برای اونم مهم نیست، اون مردایی که میبینی توی نی نی سایت این جوری میگن، همشون یه ازدواج بدون شناخت و علاقه داشتن یا همش با شوهرشون بحث دارن، شوهرشونم گیر میده به این مسئله الکی

چرا فکر میکنی ما زن ها باید 100 درصد عالی باشیم تا ازدواج کنیم؟ نه همچین چیزی اصلا درست نیست

!! It's me

کاش بشه مردی وارد زندگی بشه که این چیزی که شما فرمودین رو درک کنه...وگرنه سخته کنار اومدن با همچین ک ...

من دارم با همچین آدمی زندگی می کنم 

مردانی با چنین تفکری هستن که برای انتخاب همراه زندگیشون هم به تفکراتش بیشتر اهمیت میدن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
من چاق بودم. یکسال تقریبا، قبل ازدواج 30کیلو لاغر شدم. بعدش با همسرم اشنا شدم. ترک رو خیلیااا دارن. ...

خیلی برات خوشحال شدن عزیزدلم

بمونید برای هم...خداروشکر که مرد ا شعوری وارد زندگیت شده