2777
2789

سلام

خانمی که از نظر چهره و لباس خوب باشه(معقول، بدون مشکل) ولی قبلا خیییلی چاق بوده و حالا که لاغر شده بدنش خب با یه دختر هم سن و سال خودش که همیشه لاغر بوده فرق داره..ورزش و ...هم میکنه ولی بازم........

ترک پوست، تیرگی در بعضی قسمت ها و یه مقدار شل بودن بدن( سینه و بازو و شکم) که با ورزش بهتر شده اما کامل از بین نمیره و امکان عمل هم براش فراهم نیست.

در این صورت اگر خواستگار مناسبی باشه ازدواج کردن درسته؟؟با این فرض که در طول نامزدی اون آقا خانم رو با تیشرت یا مثلا تاپ و شلوار ببینه بارها( در همین حد نه بیشتر).در این صورت ازدواج درسته یا نه؟

میبینم بعضی خانما میگن بعد از عقد که بدنم رو بدون لباس دید گفت تو ذوقم خورده( که ببخشید اما نظرم اینه به درررررررک) و نمیتونم دوستت داشته باشم و ....

شما باشید چه تصمیمی میگیرید؟؟

برای تمام این مشکل ها دختر داره کارایی انجام میده ولی هیچکدوم کامل از بین نمیرن..

و اینکه لطفا لطفا و لطفا نگید اگه وااقعا مرد همسرش رو دوست داشته باشه عیب هاش به چشمش نمیاد.لطفا نگید

اینکه با خیال راحت مجرد بمونه بهتره یا ریسک کنه و سمت ازدواج بره؟؟و اینکه خیلی برای دختر سخته (نشدنیه) بخواد تو خواستگاری یا نمازدی به پسر بگه من اندامم مشکل داره

ممنونم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

منم ترک پوستی دارم😐 خیلیم قشنگنننن🤩 اصلااا اهمیت نده مهم ارادته که لاغر شدی 

با خیال راحت ازدواج کن مطمئن باش اونم بدنش مشکل داره

مرد هول به بهترین هیکلم خیانت میکنه مرد خوب به هیچ عنوان خیانت نمیکنه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه

خود مردا بدنشون مگه صافه صافه؟  

اگه اعتماد به نفس داشته باشی جرعت نداره کسی حتی حرفی بزنه

منم بدنم جای جوش زیاد داره ولی اصن حتی به این فکر نمیکنم که کسی بدش بیاد، بدش میاد بره به درک😐🤣

!! It's me

هیچ کدوم از مواردی که نام بردین مشکل نیستن 

من به خاطر ویژگی های بدنم از کسی خجالت نمیکشم و حاضر هم نیستم با کسی که این جور چیزا براش حیاتی هستن زندگی کنم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

خود مردا بدنشون پر از زخمو پشمو و جوشو ترک و این چیزاست مخصوصا مردای ایرانی

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

من چاق بودم. یکسال تقریبا، قبل ازدواج 30کیلو لاغر شدم. بعدش با همسرم اشنا شدم. ترک رو خیلیااا دارن. برا من مهم نبود. خدارشکر برا همسرم هم مهم نبود. مردا عموما کلی نگر هستن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

به والله منم تیرگی و سلولیت و کوفت دارم اما به یک ورم نیست😂مجردم هستم

چرا فک میکنی همه بی نقصن؟ ما که سوپرمدل نیستیم آخه!

معلومه که حق داری ازدواج کنی! 

فقط تو انتخابت دقت کن 

با آدم باشعور ازدواج کن :))

ببین بعضی مردها واسشون کیفیت مهمه نه کمیت

باور کن دیدم که میگم

زن برادر خودم با همین مشخصاتی هست که میگید خیلی خجالت می‌کشید باهام درد و دل میکرد

ولی الان ۶ ساله زندگی میکنن و میگه تا حالا به روم نیاورده و حتی تعریفم میکنه