2777
2789

تورو خدا اگه كسي هست بگه شوهرم امشب كدوم گوري بود اينقد دير وقت اومد هنوز خوابم نبرده از گريه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت چیه

ميشه بگي شوهرم واقعا امروز دو شيفت سر كار بوده؟؟؟ بخدا خيلي مشكوكه خوابم نبرده از گريه دارم فردا جمع ميكنم برم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
حس ششم داری؟

نه خواستم ببینم چی میخواد بگه😝😝😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ميشه بگي شوهرم واقعا امروز دو شيفت سر كار بوده؟؟؟ بخدا خيلي مشكوكه خوابم نبرده از گريه دارم فردا جمع ...

تو چرا از خونه بری😐مگه قبلا هم مشکل داشتی باهاش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تو چرا از خونه بری😐مگه قبلا هم مشکل داشتی باهاش

ميخوام برم ديگه نميخوام باهاش زندگي كنم از صب حاي يه زنگ نزده شبم يك و نيم اومد خونه هرچي گفتم كجا بودي چرا دير اومدي گفت به تو ربطي نداره يه سبد هم انگور دستش بود اومد بعدشم مثه طلبكارا اخماشو تو هم كرده بود و نشست رو مبل با گوشيش ور رفت بخدا يه هفته پري بودم امشب رفته بودم حموم به خودش نياورد گرفت خوابيد😔