2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميخوام برم ديگه نميخوام باهاش زندگي كنم از صب حاي يه زنگ نزده شبم يك و نيم اومد خونه هرچي گفتم كجا ب ...

خب خسته بوده

یعنی هنوز همسرتو نمیشناسی که چطور ادمیه؟

شاید تا عصر سر کار بوده بعد پیش خانوادش نرفته؟

حالا من تو جریان زندگی شما نبودم

ولی هیچ وقت خونتو ترک نکن و برای مرد خالی نزارش😊

اینو بدون که از خداشونه تنها بمونن

با حرف زدن حلش کن

منظورم بحث زیاد نیس هااا

کاش میشد همه یاد میگرفتن با حرفها حرمت ها رو نشکنن

وقتی حرمت بین بره

کم محلی و ناراحتی میاد تو زندگی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

گناه مردا همینن غصه نخور

نميتونم ديگه واقعا فردا چمدونمو برميدارم ميرم حتي احترام بلد نيست بزاره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
خب خسته بوده یعنی هنوز همسرتو نمیشناسی که چطور ادمیه؟ شاید تا عصر سر کار بوده بعد پیش خانوادش نرفت ...

نه عزيزم اونجا نبود بعدشم بار اولش كه نيست اينطوري ميره سركار ولي هيچوقت اينجوري نبود اخلاقش ما طبقه ي پايين مادر شوهرم اينا ميشينيم اونجام نرفته معلوم نيست كدوم گوري بوده

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
چون در آینده هزاران مشکل صعب‌العبور خواهید داشت

خدایی بیخیال.مردمو اذیت نکن

یاد این رَمال ها میفتم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا