2777
2789
عنوان

صحبت كنيم باهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 84 پست
😢منم امروز خیلی دلتنگ شدم 😔پیام دادم اما کسی نبود ک جوابمو بده

منم دلتنگم عزيزم 

دلتنگ كسي كه هیچوقت کامل نداشتمش 

برای من بگو‌هرچی دلت رو اروم میکنه

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو حتماً شوهرم صلاح ديده با ماشين بريم  و هميشه با لحني جواب بده كه نه خيلي خضن باشه ولي ...

به خدا دیگه هیچی نگفتم،گفتم بزرگتره اشکال نداره حتما صلاحمون و میگه با همین حرفا خودم و اروم کردم ولی بازم ناراحتم با هزار جون کندنی تونستیم ماشین بخریم که راحت باشیم ،که کسی نگه کجا میری،چرا میری،کی برمیگردی ،ولی آخرشم به همه چی گیر میدن 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اگه ميتوني باهاش حرف بزن ببين مشكلش چيع  اگه هم خيلي اذيت ميكنه قانوني پيگيري كن

حالم خیلی گرفتس

اصن سردرگم و گیجم

نمیدونم راه درست چیه

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
حالم گرفته است،خیلی ناراحتم،برای اولین بارازاینکه همه حرفاموتوخودم ریختم خسته شدم،همیشه خودم همه مشک ...

قوی باش بدون تو کسی بودی که بدترین مشکلات رو حل کردی و ایستادی 

برام بگو اگه دوست داری درداتو!

منم دلتنگم عزيزم  دلتنگ كسي كه هیچوقت کامل نداشتمش  برای من بگو‌هرچی دلت رو اروم می ...

دلتنگ عشقمم😔واسه آموزشی رفته یه شهر دور.میخوایم سال دیگه اگه خدا بخواد ازدواج کنیم😍منم چشم انتظارم ک بیاد..خونواده اون میدونن همو میخوایم و راضین اما خونواده من نمیدونن😢😢کاش زودتر مرخصی بدن دلتنگم

به خدا دیگه هیچی نگفتم،گفتم بزرگتره اشکال نداره حتما صلاحمون و میگه با همین حرفا خودم و اروم کردم ول ...

عزیزم باید یکجا بایستی جلوی حرف نا حق چون دخالت ها هرچی بیشتر بشه ارمشتو بیشتر میگیره

ماشین خودتونه نباید از کسی اجازه بگیری که 

ولی حرص نخور حرف مردم ته نداره

دلتنگ عشقمم😔واسه آموزشی رفته یه شهر دور.میخوایم سال دیگه اگه خدا بخواد ازدواج کنیم😍منم چشم انتظارم ...

ایشالله عزیزم خوشبخت بشید 

نگران نباشش حتمااا میاد پیشت 🥰

من چی بگم که دلتنگ کسی ام که مرزها فاصله داریم

عزیزم باید یکجا بایستی جلوی حرف نا حق چون دخالت ها هرچی بیشتر بشه ارمشتو بیشتر میگیره ماشین خودتونه ...

مرسی عزیزم یکم حالم بهتر شد باهات حرف زدم🌹

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
قوی باش بدون تو کسی بودی که بدترین مشکلات رو حل کردی و ایستادی  برام بگو اگه دوست داری در ...

ممنونم عزیزم،ازنظرروحی به شدت بهم ریختم،ذهنم بهم ریختس،خسته شدم ازهمه چیز،خسته شدم ازاینکه همیشه خودم به خودم دلداری دادم،ناراحتم ازاینکه همیشه هوای همه روداشتم،همیشه وهمیشه ثابت کردم چقدردوستشون دارم،اماحالامیفهمم اگه نباشم برای هیچ کس مهم نیست...

...
چرا با خانوادت در میون نمیگذاری!؟

مادرم درجریانه..ولی ما حتی نمیدونیم طرف مقابل کی هست

جریان کلا خیلی پیچیدس

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸