2777
2789
عنوان

صحبت كنيم باهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 84 پست
دهه هشتادی بودنمم بی تاثیر نی😂😂😂😂😂 بزار کنده شع مار بزنه زبونی که دل یه مادرو میشکونه

افرين عشق كردم باهات 😂😂😂😂

با قدرت و ضربتي

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پسره مزاحمم میشه کلی پشت سرم حرف زده نمیدونم قصدش چیه

سردرگمم اصن

کاش یه راهی جلو پام میومد

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
سلام من دلم گرفته از بچه داری خسته ام شوهرم پایه نیس یه ذره بگردیم

به اين فكر كن خيليا حسرت همون كوچولويي رو دارن كه بغلته اينكه با زبون شيرينش برات حرف ميزنه و مامان صدات ميكنه 

شوهرتم  احتمالا خستست اين روزا همه خستن بشينيد شبا با هم صحبت كنيد !

صحبت كردن بهترين راهه هم از دل هم بيشتر خبردار ميشيد ميتونيد اصلا يه چايي كوچيك دم كنيد بريد تو ايوون بخوريد و حرف بزنيد

من دوست دارم ایندم تضمین شه همین فرقی نمیکنه چ رشته ای برم

فقط يك چيز هرچيزي دلت رو اروم ميكنه انجام بده اين مهم ترينه 

به اين فكر كن خيليا حسرت همون كوچولويي رو دارن كه بغلته اينكه با زبون شيرينش برات حرف ميزنه و مامان ...

اسی عزیزم نمیخابن این بچه های من هرکاری میکنم شبا زود نمیخابن خسته نمیشن بخدا خیلی خسته ام...خدا قهزش نگیره گاهی خودمو فحش میدم که بچه دار شدم

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
یه پسره مزاحمم میشه کلی پشت سرم حرف زده نمیدونم قصدش چیه سردرگمم اصن کاش یه راهی جلو پام میومد

اگه ميتوني باهاش حرف بزن ببين مشكلش چيع 

اگه هم خيلي اذيت ميكنه قانوني پيگيري كن 

امشب میخواستیم با ماشینمون بریم بیرون ،بعد پدر شوهرم برگشته میگه کجا،میگم خونه بابام ،میگه دوقدم راهه نمیتونین پیاده برین،حتما باید با ماشین برین،به نظرتون من باید به ایشون چی میگفتم،تازه خود شوهرمم اصرار کرد با ماشین بریم،خیلی ناراحت شدم از این حرفش

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اسی عزیزم نمیخابن این بچه های من هرکاری میکنم شبا زود نمیخابن خسته نمیشن بخدا خیلی خسته ام...خدا قهز ...

بخاطر اينه كه انرژي دارن چون تو خونن 

اگه ميتوني تو روز كلي باهاشون بازي كن كه تخليه انرژي شن يا ازشون بخواه كمك هاي كوچولوي در حد توانشون انجام بدن 

شب ها هم سر يه ساعتي ببرشون و اگه سنشون در حديه براشون قصه بخون و يا اگه دو سال به بالا هستن براي زود خوابيدنضون امتياز تعيين كن مثلا يه خوراكي خوشمزه يا كارتون مورد علاقه

امشب میخواستیم با ماشینمون بریم بیرون ،بعد پدر شوهرم برگشته میگه کجا،میگم خونه بابام ،میگه دوقدم راه ...

بهش بگو حتماً شوهرم صلاح ديده با ماشين بريم 

و هميشه با لحني جواب بده كه نه خيلي خضن باشه ولي جدي و قاطع باشه

خودمم نمیدونم چی ارومم میکنه فقط تضمین آیندمو میخوام با شاد کردن دل مامانم

تضمين آيندت تو شادي دلته اگه پزشكي ميخواي بمون و بيشتر براش تلاش كن 

مادرتونم بيشك با ديدن شادي و موفقيت شما شاده