2777
2789
عنوان

صحبت كنيم باهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم واست ناراحت شدم میشه بگی دلتنگ کی هستی و کجاست البته اگه فضولی نباشه😔

یک دوستی دارم که نسبتا صميمي هستيم و ارتباط كاري هم داريم و به قول خودم من اتاق فرمانشم مسئول پشت پرده 😂(بخاطر ارتباطات زياد شغلش) 

من ازش در طي اين چند سال خوشم اومده چون تاثير زيادي روم گذاشته ولي اون نميدونه و حدود دو سالي هست كه مهاجرت كرده كشور همسايه تركيه

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
ممنونم عزیزم،ازنظرروحی به شدت بهم ریختم،ذهنم بهم ریختس،خسته شدم ازهمه چیز،خسته شدم ازاینکه همیشه خود ...

اين ها باعث شده تو كليي قوي بشي 

و شايد روزي بتوني به خيلي ادم ها كمك كني 

اينو بدون تو جا نزدي 

براي من مهمه و ازت ممنونم چون وجودت كه انقدر صبور و قوييه باعث ميشه دنيا جاي قشنگ تري باشه 

هر وقت دوست داشتي با من صحبت كن دختررر

مادرم درجریانه..ولی ما حتی نمیدونیم طرف مقابل کی هست جریان کلا خیلی پیچیدس

خب ميتونيد قانوني دنبالش كنيد اينطوري منطقي تره

خب ميتونيد قانوني دنبالش كنيد اينطوري منطقي تره

متاسفانه محیط کوچیکه و یچیز کوچیک جنجال ب پا میکنه

فقط برام دعاکنین هرچی خیره پیش بیاد

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
یک دوستی دارم که نسبتا صميمي هستيم و ارتباط كاري هم داريم و به قول خودم من اتاق فرمانشم مسئول پشت پر ...

😂...اخی عزیزم دعا میکنم تو دلش عشق تو رو کاشته باشه😍...منو عشقمم هر دو فکر میکردیم عشقمون یکطرفه اس اما بعدا فهمیدیم هم من عاشق اون بودم هم اون عاشق من😂واست ازین عشقا ارزو میکنم😍😍😍

😂...اخی عزیزم دعا میکنم تو دلش عشق تو رو کاشته باشه😍...منو عشقمم هر دو فکر میکردیم عشقمون یکطرفه ا ...

عزیزی 

دوستمم بمونه که کنار هم زندگی کنیم کفایت میکنه برام 

امیدوارم خوشبخت بشید🥰