2777
2789
عنوان

نیاز ب تایید شدن دارم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 39 پست
قانع نمیشه اگ بهش بگم خیلی بی قراری میکنه

درسته که شما اینجوری بیقراریشو نمیبینی و راحت تری اما حس اون نسبت به شما فرق میکنه اگه بیخبر بری..ممکنه کینه و عقده بشه واسش....چندروز طول میکشیدباهاش صحبت میکردی

به خاطر پسرت یه مدت مشاوری که تجربه داره و دانا هست را پیدا کن و برو مشاوره.اگر نتیجه نداد برو دنبال ...

مشاوره رفتم شوهرم کلا طوری رفتار میکنه میزنه زیر کاراش ک از بس رفتارهاش دور از ذهنه نتیجه نگرفتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانواده ام اتفاقا وضع مالیش خیلی خوبه چندتا خونه و ماشین داره ...از بس بی احترامی و تهمت و دروع ز ...

حق داره بابات بزارش برو اشکال نداره 

خداروشکر من از شوهرم بچه ندارم 

احتمالا ازش جدا بشم 

اون پسر بزرگ می شه نگران نباش مورد داشتیم که پسرش یک سالش بوده جدا شد الان اون خانمه دندان پزشک ...

شوهر سابقش معتاد بود ....

الان خیلی خوشبخت حتی برا یک بارهم نیومد پسررو ببین الان پسرش بیست پنج سال داره ولی اصلا برا دیدنش هم نیومد 

خودش تلاش کرد به جای برسونه

سرم اومد درد با مشکلت اگ میتونی سه سال دیگه هم تحمل کن بچت ۶سالش بشه ک درک کنه شرایط رو توروخدا الان فکرشو کن بچت گرسنش باشه یا دستشویی داشته باشه کسی بش محل نزاره چقد اذیت میشه هیچ کس جای مادر رو برای بچه نمیگیره حتی پدر بچه الان خانواده خودتم حتی حاضر نیستن بچت رو قبول کنن انتظار داری بقیه قبولش کنن و مثل بچه خودشون باش رفتار کنن ببخشید یعنی مشکلاتت جوری هستن ک میخوای قید پسرت رو بزنی ب جای نشستن و غصه خوردن وگریه کردن برای زندگیت بجنگ بخاطر وجود بچت با همه سختیا بجنگ قوی باش