2777
2789
عنوان

بنظرتون به جاریهام زنگ بزنم یا پر رو میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ نزن ولی اگه دیدی شون جوری خوب برخورد کن که انگار هیچ اتفاقی نیافتاده. 

به جا یا چه ربطی داره؟ چرا اینقدر بی خود هستند 

تازه باید با تو خوب بشن که راصی بشی بفروشی

مفت که فروش نمیره!بالاخره هرچیزی قیمتی داره دیگه

چرا عزیزم مفت میره قشنگ نصف قیمت گفتن ما میخوایم ارزون بدیم که سریع بره وضعیت کرونا باعث شده درامد نداشته باشن رستوران داره یکیشون

نه اتفاقا ما همه این راهارو رفتیم دردسر زیادی نداره 

چرا عزیزم همسرم خودش وکیله میگه 1 سال باید بدوئن دنبالش اگر بخوام ترفند بزنم و اونها هم اهلش نیستن که برن دادگاه و ..

😐عزیزم طرف شوهرت باشه اینم دیگه سوال داره ؟ هر وقت زنگ زدن خوب حرف بزن ولی تا زنگ نزدن زنگ نزن  ...

حرصم میگیره این همه سال همسرم میگفت این ملک رو بفروشیم میگفتن نه باید خیلی به قیمت و شیرین فروش بره حالا یه هفته ای میگن نه الان باید بفروشیم حتی به نصف قیمت

به نظر من شما تماس بگیر اگه اونا نخواستن دیگه تماس نگیرن اینجوری شما هم جلوی جاریات و برادرشوهر هم جلوی خود شوهرت به قول ما زبونت درازه یعنی حرفی برای گفتن داری میتونی بگی اونا رابطه رو قطع کردن

ببخشیدا شوهرتون به جای اینکه به اونا راهکار بده که چه کنن ماشینو بفروشن چیکار کنن بهتر نیست به خودش راهکار بده که از مستاجری دربیاین؟ سیاست های مالی همسرتون به نظرم جالب نیس به فکر اینکه درگیر قهر جاریا باشین به فکر سیاست غلط همسرت باش و سعی که جریانو جوری پیش ببری که از این ارث به بهترین شکل بهره ببرین چون جوری که من فهمیدم همسرتون زیاد کار بلد نیست پس بهتره شما اگر میتونید خودتون اگر نمیتونید در خفا از یه نفرکه میدونید از نظر مالی پیشنهادای خوب میده مشورت بگیرید و اونو به همسرتون القا کنین فعلا جاریا رو بیخیال باش اصل مطلبو ول کردی چسبیدی به حاشیه موفق باشی

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
ببخشیدا شوهرتون به جای اینکه به اونا راهکار بده که چه کنن ماشینو بفروشن چیکار کنن بهتر نیست به خودش ...

دقیقاا نظر من هم همینه کدومآدم عاقلی ماشین رو میفروشه که بخوره پولش رو !!!

اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن