من اینجا اکانت ندارم برای همون با اکانت خاله م وصل شدم که حرف بزنم باهاتون
دیروز من کلاس نقاشی داشتم و استادمون آقاست ایشون تا جلسات قبل همیشه حد فاصل رو رعایت میکردن ولی دیروز موقع آموزش یه تکنیک ازم خواست که برای بهتر یاد گرفتن با دستم به دست ایشون ضربه بزنم من اول یکم موندم ولی تو رودربایستی این کار رو کردم الان با اینکه دختر خیلی مذهبی ای نیستم ولی حس بدی به خودم گرفتم و میگم نکنه برداشت بدی کنه ازم ؟ بعدم میگم شاید با همه هنرجوهاش اینطوریه ، الان خیلی ناراحتم و حس بدی به خودم دارم توروخدا یه کاری کنید از این حالت دربیام
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر چی گنده زیر سر این استادای نقاشی و موسیقی ایناس تو اینستا داره دست چند نفرشون رو شده که تجاوز کردن من نمیخوام بگم این اقا هم منظوری داشتن ولی بیشتر مواظب باش عزیزم
اها اخه مشخصات رو گفتی یه لحظه فکر کردم استاد خودمه😂😊
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
هر چی گنده زیر سر این استادای نقاشی و موسیقی ایناس تو اینستا داره دست چند نفرشون رو شده که تجاوز کرد ...
اتفاقا این چند روز هم انقدر این موضوعات رو خوندم که دیگه واقعا ذهنم مشوش شده و کلا اعتمادم به همه چی از بین رفته ، شاید از نظر خیلیا برای من اتفاقی نیفتاده ولی حس میکنم بهم تعرض شده و من نتونستم از خودم دفاع کنم و نه بگم ، واقعا ناراحتم از دست خودم و بی عرضگیم
هر چی گنده زیر سر این استادای نقاشی و موسیقی ایناس تو اینستا داره دست چند نفرشون رو شده که تجاوز کرد ...
استاد من که اول میگه فاصله بگیرید بعد میاد میشینه ،خیلیم جدیه
اصلا به هیچکی رو نمیده با اینکه نود دردصد هنرجوهاش دخترن و همه سانتال مانتالن
ایشون هم همینطور رفتار میکنن؟ حس بدی پیدا نمیکنید؟
والا استاد ما اول بی رودروایسی به ما میگه برید کنار
یه متر فاصله میگیره بعد یاد میده
خیلیم همه چی تموم و مدرن و مذهبیه
ولی هیچ وقت تماس فیزیکی با کسی نداره