2777
2789
عنوان

حس بدی به خودم گرفتم لطفا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست
اگه خصوصیه حتما در اتاقتو باز بذار اگر کلاس میری حتما با کسی برو

خصوصی هست و کلا محیط شلوغیه 

اجازه بردن همراه نداریم بخاطر کرونا

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش
آهان چه خوب  خداروشکر

از به بعد سعی کن تو این مسائل خجالت نکشی 

با احترام بگو از تماس فیزیکی خوشم نمیاد استاد 

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خصوصی هست و کلا محیط شلوغیه  اجازه بردن همراه نداریم بخاطر کرونا

سخته میفهمم

من جات بودم کل کلاسمو کنسل میکردم

نمیدونم

خودت میدونی عزیزم

اگر دوباره تکرار کرد خیلی جدی باهاش برخورد کن

از به بعد سعی کن تو این مسائل خجالت نکشی  با احترام بگو از تماس فیزیکی خوشم نمیاد استاد

خیلی خیلی خیلی خجالتیم و تو عمرم شاید سر جمع ۵ بار تو روی کسی وایستادن و نه گفتم و فقط بلدم خودخوری کنم 

بعضی وقتا به حدی از خودم متنفر میشم که میگم کلا بیرون نرم و خونه بمونم که این اتفاقات هم برام نیفته 

سخته میفهمم من جات بودم کل کلاسمو کنسل میکردم نمیدونم خودت میدونی عزیزم اگر دوباره تکرار کرد خیل ...

سعی خودم رو میکنم تو برخوردم تجدید نظر کنم 

ممنونم از نظراتتون

خیلی خیلی خیلی خجالتیم و تو عمرم شاید سر جمع ۵ بار تو روی کسی وایستادن و نه گفتم و فقط بلدم خودخوری ...

تویی که میخوایی تو این جامعه خطرناک رفت و امد کنی نباید خجالت بکشی و مهارت نه گفتن رو باید داشته باشه وگرنه فاتحت خوندس 

منم خودم خجالتیم ولی تو این جور مسائل نیستم

مثلا بعد از اینکه ۹ ساله شدم با هیچ مردی دست ندادم 

یادمه تو عید دیدنی یه اقای محترمی اومد دست بده باهام مستقیم بهش گفتم به نامحرما دست نمیدم 

بیچاره بدحور ضایع شد ولی من یاد گرفتم حریم شخصیمو حفظ کنم

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
تویی که میخوایی تو این جامعه خطرناک رفت و امد کنی نباید خجالت بکشی و مهارت نه گفتن رو باید داشته باش ...

من با اینکه الان ۲۴ سالمه و دانشجو ارشدم هنوز نتونستم همچین کاری کنم 

احساس میکنم چون باحجاب نیستم فکر میکنن این یعنی هر کی دستشو دراز کنه باید قبول کنم در حالی که به قول شما هررر کسی حریم داره ولی خب خاک بر سر من که هنوز معتقدم باید همه رو از خودم راضی و خوشحال نگهدارم

من با اینکه الان ۲۴ سالمه و دانشجو ارشدم هنوز نتونستم همچین کاری کنم  احساس میکنم چون باحجاب ن ...

دور از جونت 

اینو به چشم یه تجربه ببین ولی ازش پند بگیر 

من خودم ۱۹ سالمه ولی بعضی جاها نمی تونم از حقم بگذرم و برا راضی نگه داشتن بقیه چیزی رو تحمل کنم 

تو این زمونه باید پرو باشی 

دنیا واس بچه پروهاست 

اگرم فک میکنی بخاطر پوششت کسی به خودش حق دست درازی میدی کمی پوشیده تر باش تا طرفم بفهمه حریم شخصیت واست مهمه

دور از جونت  اینو به چشم یه تجربه ببین ولی ازش پند بگیر  من خودم ۱۹ سالمه ولی بعضی جاها ...

باید طرفین مقابل درست تربیت شن وگرنه تو تمام جوامع انواع پوشش ها هست ولی اینجا آدم مریض خیلی زیاده

امیدوارم که لااقل مادرانی جدید پسراشون رو خوب بار بیارن که نسل بعد لااقل آنقدر عذاب نکشه

ممنونم از شما بابت وقتی که گذاشتید 💕

باید طرفین مقابل درست تربیت شن وگرنه تو تمام جوامع انواع پوشش ها هست ولی اینجا آدم مریض خیلی زیاده ...

خواهش میکنم دوست عزیز

با شما موافقم ای کاش بعضی مادرا پسراشون رو درست تربیت میکردن تا امثال من و شما راحت تر تو جامعه رفت و امد میکردن بدون توجه به جنسیتمون

خواهش میکنم دوست عزیز با شما موافقم ای کاش بعضی مادرا پسراشون رو درست تربیت میکردن تا امثال من و شم ...

کاملا درسته 👌👌

عزیزم حتما رو خودت کار کن که بتونی برای خودت حریم داشته باشی و هر کسی خواست حریمتو بشکنه بستگی به شرایط بتونی یکاری انجام بدی.منم حجابم کامل نیست یادمه یکی از پسرای فامیلمون از اروپا اومده بود بعد چند سال که همو ندیده بودیم اومد جلو به هوای دست دادن و شاید بعدش روبوسی چون سرش هم به طرف جلو اومد دستمو گذاشتم رو سینم با خنده یکم خم شدم گفتم دونت تاچ می .

باید چه جدی چه شوخی حریم و خط قرمزتو برای آدمای اطرافت مشخص کنی شما در آینده الگوی فرزندت میشی پس تمام تلاشتو برای رفع خجالتی بودنت بکن عزیزم.