2777
2789
عنوان

هستید درمورد شوهرم در دل کنم

168 بازدید | 11 پست

شوهرم مرد بدی نیست

اما زندگی باهاش هیچ وقت خوش نمیگذره

.

مثل اینکه لباس بپوشی اما اون لباسی نباشه ک دوس داری

غذا بخوری کامل اما بی‌نمک 

دوسش دارم و خیلی مسوولیت پذیزه اما

حوصله سر بره و اهل هیجان و ... نیست

سنشم زیاد نیس جوونخ

از اول همین بوده

اه بخدا خبیلی سخته

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینا مادرشوهرم اضافه کن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

مردا دغدغه فکریشون انقدر زیاده که اصلا فکر این چیزا نیستن ولی اگر هیجان رو تو ایجاد کنی پایه هستن من همیشه خودم واسه این چیزا برنامه میریزم نمیگم نوبت اونه نمیگم اون نکرد خودم انجام میدم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فقط خوشی نزنه زیر دلت که بدجور پشیمون میشی...مسوولیت پذیر بودنش خیلی ارزش داره به تنهایی

بخاطر همین باهاش موندم بخدا دنیا ارزش داره اما ادم گاهی هیجان میخاد با هیچکسم جز شوهرم حال نمیده بهم