من يه دوستي دارم دوسالي باهم دوست بوديم ولي از وقتي رفت دانشگاه يه رشته خيلي معمولي تو پيام نور ميتونم بگم ٣٦٠ درجه عوض شده ... فوق العاده ادم سطح پايين و چيپيه بخاطره پول هركاري ميكنه هركاري😔 ولي من چون دوسش داشتم اين چيزاشو نميديدم گندكارياشو لاپوشوني ميكردم ميرفت بيرون ميگفتم خونه ماست و از اينكارا ...ولي خونوادم مخالف دوستي من و اون بودن و اصلا اجازه نميدادن بياد خونمون تو دوستيم باهاش كم نميزاشتم هميشه ناله ميكرد لباس ندارم مانتو ندارم واي ماكاراني نداريم چيپس نداريم منم دلم ميسوخت همه چي براش تهيه ميكردم كادو تولد عيدي و ... بگذريم گفتن نداره نگوو همش دروغ بوده و كارش چاپيدن بوده از دوست پسرش كلي پول گرفت بعد ميگفت نداريم ميديدم خونشون مبل عوض كردن بوفه عوض كردن ... بعدم كه دانشگاه رفت با پول اين و اون كم كم رابطشو خودش كم كرد من سه هفته پيش مريض شدم باورتون ميشه گريه ميكردم ميگفتم كر .و.نا گرفتم اين خوشحال بود دريغ از يه زنگ بعدش كه حالمو بپرسه ..تمام دوستام زنگ زدن حتي همسايه ها حتي يه خانم كه تازه دوست شده بودم اما اين ابدااا شما جاي من باشين چيكار ميكنين؟؟
فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این کارش بهانه خوبیه برای قطع رابطه یا به حداقل رسوندنش
فقط مواظب باش باز احتیاج داشت نیاد خامت کنه
کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولیخدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون✌
ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍