2777
2789

انقد بدم میاد از اینایی که لاس تمیز میزنن

وای وای طرف متاهله قشنگ لاس تمیز و جمع و جور میزنه

مثلا طرف میدونه من خجالتی ام راحت نیستم رو متاهل بودنش حساسم دستشو دراز میکنه بهم دست بده منم مجبوری تو رودروایسی بهش دست میدم بعد از خودم کلی چندشم میشه

یا مثلا با یه سری نگاه ها یا ی سری حرفا ک لباست خوشگله چمیدونم با من راحت باش و خجالتی نباش و یا هی بحث باز میکنن برا حرف زدن

از افسردگیم انگار میخان سو استفاده کنن ک بخاطر خودت باهات راحتیم ک از این حال دربیای

نمیخام دربیام

مردی ک ب زنش اینجوری با لاس تمیز خیانت کنه رو باید بندازی آشغالی یه وکیل خوبم به زنش معرفی کنی

من مجبور میشم هم کلام بشم

مجبور میشم یه سری نگاه ها رو تحمل کنم زوم میکنن رو آدم

و بعد از حس کثافطی ک نسبت ب خودم دارم فقط جیغ میزنم

حس میکنم من گناه کارم من چندشم من کثیفم از خودم بدم میاد

چون متاهله و اون زن بدبخت خبر نداره این لاشی رو

اصلا اجازه نمیدم به کسی واقعا در این حد بیاد جلو که از خودم بدم بیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چجوری جلوی نگاه طرفو بگیرمچجوری جلوی لحنشو بگیرم

انرژی و حس تو رو میگیره میفهمه بیدفاع هستی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
انرژی و حس تو رو میگیره میفهمه بیدفاع هستی

خیلی بی دفاع و خجالتی و کم رو و گوشه گیرم

اصلا لال میشم تو اینجور مواقع

بد گیر میکنم

و حس میکنم همین باعث سو استفادشون میشه

حس کثافط بهم دست میده

خیلی بی دفاع و خجالتی و کم رو و گوشه گیرماصلا لال میشم تو اینجور مواقع بد گیر میکنم و حس میکنم همین ...

دقیقا میفهمن اینو

مثل یکی که به گوشه گیرش بیارن

لاس تمیز چیه دیگه؟ طرف مشکل داره کثیفه لاس زدنم دیگه طبقه بندی نکنینعزیزم شما بجای اینکه حالت از خود ...

منظورم اینه آخرش اینجوری ان که نه ما که منظوری نداشتیم و فلان شما بد برداشت کردی

یعنی اعتراض هم نمیتونی کنی

من خیلی گوشه گیرم نمیتونم از خودم دفاع کنم

منظورم اینه آخرش اینجوری ان که نه ما که منظوری نداشتیم و فلان شما بد برداشت کردییعنی اعتراض هم نمیتو ...

بگن مهم نیست اصلا

چرا از حرفاشون میترسی؟ برن گمشن این آدما

دست نده بگو ببخشید راحت نیستم دفعه اول سختته بعدش راحت میشه برات

میگن میخواییم باهات راحت باشیم؟ بگو ممنون ولی اینجوری راحت نیستم

گفت منظوری ندارم بگو میدونم ولی راحت نیستم اینجوری

من متاهلم بچه دارم شاغلم ی مشتری اینقد پیله و عوضی بود هی پیام میداد ب بهانه مختلف و راحت حرف میزد منم رسمی جواب میدادم یا بعضی پیاما سین میزدم ولی جواب نمیدادم و...

از رو نمیرفت ک نمیرفت

ی بار گفت چرا با من راحت نیستی اینقد خشک و رسمی جواب نده گفتم ببخشید دلیلی نمیبینم بخوام با شما راحت صحبت کنم مدل حرف زدن من با همه مردای غریبه همینطوریه

از اون موقع دیگه پیداش نشد گفتم کاش از اول همینو میگفتم اینقدر مراعاتشو نمیکردم

اصلا نترس بشونش سرجاش مرتیکه پررو رو