2777
2789
عنوان

جاي من باشين چيكار ميكنين ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 36 پست
بیخیال بابا وقتی برات مهم نیس چرا انقدر درگیرشی

مهم بود  برام ولي الان خونوادم ميزنن تو سرم ببين چه كارا براش كردي 

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه يه چيزاي بدم در موردش فهميدم كه كلاا بايد تمومش كنمم ميدونستم با اين و اون دوست ميشه ولي مردي كه هنوز طلاق نگرفته🤦‍♀️ نميدونممم چي بگم سري اخري زنگ زد گفت دارم ازدواج ميكنم با يه نفر داره جدا ميشه الان به مامانم گفتم گفت چقدر تو خري اخه كسي كه هنوز جدا نشده چه جوري ميخواد اينو بگيره

بلاخره دوستم بود من در حقش نامردي نكردم نميدونستم خوشحال ميشه من اينجوري بشم نميدونستم يه تماس نميگيره كسي كه شب تا صبح من همدمش بودم فقط و فقط بخدا واگذارش ميكنم و راست ميگين ديگه كلااا تمومش ميكنم بااين اوضاعيم كه پيش گرفته  بلاك از زندگيم بهترين راهه 

اون پولايى هم ك خرج كردم ميگفتم خيرات امواتم بهرحال خودش و نشون داده ديگه ادامه دادن دوستى با همچين ...

دقيقااا همين پولا برام مهم نيس خريتي كه كردم ببين چند ماه پيش گريه كرد براي دانشگام مانتو ندارم تو مانتوهات نوهه منم هم از خودم هم از دوستام خواستم براش خريد كنيم😔 شرمنده دوستامم شدم الان

بعد فهميدم كلاردروغ ميگه ...يه عالم لباس داشت تو كمدش 

كسي كه پول نداشت دندونشو روكش كنه يهووموبايل خريد تو روخدااا مثل من ساده نباشين من خيلي خريت كردم پشت دستمو داغ كردم اگه به يه حيون كمك ميكنم لااقل دمشو تكون ميده منو ليس ميزنه دنبالم تا يحايي مياد بدرقه ولي اين شد تجربه كه به هركسي اعتماد نكنم مرسي بچه هاا