یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من احمق واسه پسرم وقت گرفته بودم روش سنتی بیمارستان علی اصغر فوق تخصص جراح کودکان ختنه ش کنه ولی می برد اتاق عمل و بیهوش میکرد به حرف اطرافیان گوش کردم و بخاطر بیهوشیش نبردمش اونجا.دکترر فیعی رو لهم معرفی کردن و گفتن کارش خوبه و معروفه و با حلقه انجام میده.واسه حلقه راضی نبودم از بس پدر مادرم گفتن جه فدقی داره و حلقه بهتره پسدمو بردم پیشش حالا هم آلتش کج شده هم نوک مجرای ادرارش پوست اضافه آوزده و بردم پیش فوق تخصص اورولوژی تهران پیش دکار محبوبی میگه تنگی مجرای متوسط گرفته بزرگتر شد باید عمل بشه.رفتمپیش دکتر رفیعی خودش میگه هیچی نیست چقدر سخت گیری و حساس
الهی.میفهمم.پسر خودم که چسبندگی داشت الانم یه قسمتش انگار خوب نیست باز چسبیده همش غصه میخورم.ما مادرها همش دنبال بهترینها هستیم برای بچه بعد که بد میشه بازم خودمون رو مقصر میدونیم