2777
2789

از دست دادن پدر یا مادر چه حسی داره؟چند سالتون بود این اتفاق براتون افتاد؟بنظرم تلخ ترین اتفاق دنیاست🥺همیشه یه ترسی تو‌وجودمه،دلم میخواد زود تر از پدرمادرم بمیرم...

یه دوستی دارم اونقد باباش آدم خوبی بود،۴۸سالش بود یه شب خوابید و‌تو خواب سکته کرد،سالم سالم‌بود،شب قبلش براش تولد گرفته بودن💔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاری از الان به این چیزها فکر میکنی؟ 

من دو ساله مامانمو از دست دادم

۵۲ سالش بود

خیلی خیلی بهش وابسته بود

سخت بود خیلی ولی خدا صبرش رو میده

هیچوقت نخواه قبل پدر مادرت بری چون ظلم بزرگی در حقشون کردی

گلم چرا برای اتفاقی که هنوز نیفتاده غصه میخوری

نمیدونم والا،مرض دارم😔امشب سالگرد خاله جوونمه همش به دختر خالم فک میکنم که چقد حالش بده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من از دست ندادم اما بزرگ ترین ترسمه...تا زد و فامیلمون همین تابستون مادرش فوت کرد...۴۳ روز بعدش برادرش فوت کرد فهمیدم باید نترسید دور از جون هر لحظه باید آماده بود و طاقت آورد هیچ راهی جز تحمل نیست و تا وقتی هم هستن باید از وجودشون لذت برد...کنار قبر همین فامیلمون امروز یه نفر رو دیدم خاک کرده بودن که هیچ وقت فکر نمی کردم سرنوشت کاری کنه که قبر اون کنار قبر فامیل ما بیفته تعجب کردم واقعاً دنیای عجیبیه...خیلی سال بود ندیده بودمش و وقتی هم دیدمش سنگ قبرش بود که اتفاقی با فامیل ما کنار هم افتاده بودن.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

پدرموازدس دادم ۲۱روزبعداولین سالش میشه واقعاسخته یعنی ساعتی نیس که به یادش نباشم بابام خیلی ادم خوبی بودخیلی مظلوم ومهربون بوددوهفته بدجوردلتنگشم شایدبه سالش که نزدیک شدم اینطوره شب وروزم شده گریه😭

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

من متاسفانه پدرم فوت شدند،مسن بودن و در اثر کهولت سن،عاشقش بودم،هزاران با قبل از فوتشون برای خودم مرور می کردم که انسانها تا ابد زنده نیستن

تا اینکه وقتش رسید و جلوی خودم مرگ آرامی داشتن ولی قبلش ۶ ماه توی رختخواب بودن،شاید رنج سختی کشیدنه آخرش در قبول اینکه نیستن ولی رنج هم نمی کشن آرومم میکنه،خیلی سخته

بیکاری از الان به این چیزها فکر میکنی؟ من دو ساله مامانمو از دست دادم۵۲ سالش بودخیلی خیلی بهش وابسته ...

نمیدونم چرا فکر میکنم😔خدابیامرزه عزیزم.چرا فوت شدن؟

من از دست ندادم اما بزرگ ترین ترسمه...تا زد و فامیلمون همین تابستون مادرش فوت کرد...۴۳ روز بعدش براد ...

خیلی خیلی دنیای بدیه...هیچ دردی بدتر از ازدست دادن عزیز نیست