2777
2789
عنوان

خنچه حضرت قاسم نذری امشب عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 135 پست
نه عزیزم تایپیک بروز شده  مال پارسال

ای وای....چه خوب...قبول باشه

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعا😭😭😭😭😭

استارتریه حاجتی دارم هردعاونذری کردم اجابت نشده می شه برام دعا کنی خداحاجتموبده؟؟ 

ان شا الله خدادلت وشاد کنه نذرتم قبول باشه

امام حسین علیه السلام شفیعت باشه

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
التماس دعا😭😭😭😭😭 استارتریه حاجتی دارم هردعاونذری کردم اجابت نشده می شه برام دعا کنی خداحاجتموبد ...

ایشالله خدا حاجت دلتو بده 

شماهم مثل من خنچه در حد توانت درست کنی

نه عزیزم تایپیک بروز شده  مال پارسال

عزیزم شما حاجت گرفتین؟ الان بچه دارین؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
الان خوابه ولی پهن زبونشه

افرین یعنی بعدش دخترگیرت میومده و الانم دختر داری حالا دخترکوچیکت زبونش چطوره البته دقیق نگاه کن اگه باریک یعنی پسر بعدش میاری

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

عزیزم قسم به کی بدمت برای ازدواج من دعا کنی و اسمم رو  بیاری من‌۳ ماه دیگه میرم توی ۳۲ سال اسمم ...

عزیزم ان شاءالله بخت بلندنصیبت بشه دعاکن ازخدابخواه نمازاول وقت نذرکن نذرنمک

😍😍😍😍😍😍