2777
2789
عنوان

خنچه حضرت قاسم نذری امشب عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4942 بازدید | 135 پست
اون ورق ها هستم شبیع پیت روغن میدونی چی میگم من یه جا رفتم خدا شاهده۳میلیون ازم گرفت تبریز بود  ...

اووه نه بابا 😐دعانویس واقعی اینقدر نمیگیره یا لاقل میگه کارت انجام شد بعدش 

من ابرانگردی کردم، مبدونم سمت تربت جام و سرخس یه خوب هست نمیشناسم و سمت بجنورد 

خودمون مشهدیم 

من مجرد بودم رفتم پیش ملاحسن اوون عالی بود 

الان خواهرم میخواد که اوون ملا فوت شده ، یادمه نخ میداد ، واقعا تک بود. ببخشید عزیزم سوال اخرم هست شما برای همین شوهرتون بود ؟ با همین اکی شدین؟ موقت که نیست نه؟

اووه نه بابا 😐دعانویس واقعی اینقدر نمیگیره یا لاقل میگه کارت انجام شد بعدش  من ابرانگردی کردم ...

بله با همین عزیزم الان صاحب چن قلو هستیم 

نه موقت میست. چون اگر بود شوهر ابجیم باید ب زن بازیش ادامه میداد دیگ که گزاشته کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا یه بچه صحیح سالم  باشه اول جنسیتش پسر باشه

مرسی عزیزم دوتاگل نازدارم ولی خب یه پسرمیخوام مرسی گلی هرموقع پسراتونازمیکنی منم بیادت بیاراسمشون چیه دختروپسرات

😍😍😍😍😍😍

لعنت بهت کروناامسالم محرومیم😭😭😭لعنا بهت ال یهود لعنت برشیطون رجیم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

۶ محرم ؟؟،؟؟؟؟؟مگه این عکسها برای اللن نیست

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
خانومی برام نذرکن براحاجت دلم تامنم ۶محرم خنچه بگیرم من دوتادختردارم دلم یه پسرم میخواد

دختربزرگت الان زبونشو بیاربیرون نگاه کن پهنه یاباریک درحالت عادی دقت بکن بعم بگو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه