2777
2789

صمیمی ترین دوستمه وضع مالیشون خیلی عالیه طفلک خیلیی تنهاس باباش ۳ تازن گرفت مادره خودش فوت کرده یکی و طلاق داده سره سومی دوستمو از خونه بیرون کرد براش خونه مجردی گرفت تو نیاوران حالا الان میخواد بره مهاجرت کنه بره کانادا به من گفت تو هم بیاا بابام همه ی کارای اقامتتو میکنه هزینه اومدتم خودم میدم تو فقط بامن بیا اونجا هم کار هست میریم گفت الان اگه اقدام کنیم تا ۲ سال دیگه تو خاک کاناداییم راحت زندگی میکنیم الان مشکله من اینه نرم دلم میسوزه برمم دل تنگه خانوادم و دوست پسرم (خواستگارمم هست )میشم به بابام گفتم گفت رفته هاش پشیمونن تو زادگاه اینجاس کجا میخوای بری از یک نظر دلم برای دوستمم میسوزه ۸ساله باهاش دوستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا تو نرو بذار من جات برم 😢

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

رفته هاش پشیمون نیستن ولی بدون برنامه نباید رفت

زندگی برای هر کس بدون برنامه سخته چه ساکن و شهروند کانادا و یا هر کشوری باشی  چه خارجی

برنامت چیه اونجا؟ تحصیلات مرتبط داری؟ می خوای برای تحصیل بری؟ کار؟ 

She is everything I ever wanted....