2777
2789
عنوان

عطر خریده سه میلیون😐🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 262 پست
پشت ی تراکتور نوشته بود حالا که هرکی به هرکیه خب منم پرایدم  این مجازیم هرکی به هرکیه ...

خوب بود 🤣🤣🤣

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نداره يکم به حرف زدنت برسی توهین نکني  خوب چیزیه

شما مشکل از ذهنته

وقتی فرق شوخی و توهینو نمیفهمی باید خودتو درست کنی وقتی حتی تشخیص ندادی فعل جمع بود همراه با خودم به کار بردم

نمیدونم چرا انقدر براتون عجیبه من یه عطر ناشناخته میزنم الان حدود 600 تومنه عطرای بهتر که خیلی بیش ...

عجیب نیست که 

فقط یه خورده زور داره این همه پول برا عطر دادن😐😂😂

من درآمد شوهرم خوبه عطر میخرم میلی نه تومن😁

خب اونم مونده به سبک زندگی و علاقه

منم مجرد بودم سرکار میرفتم کلی ولخرجی میکردم ولی واسه لباس بیرون ینی عاشق مانتو و پالتو بودم و کلی پول بابتش میدادم ولی عطر گرمی میگرفتم😁

ولی یه عده یه جوری میگن دروغ میگه انگار چه اتفاقی افتاده...

خب داره میخره

عجیب نیست که  فقط یه خورده زور داره این همه پول برا عطر دادن😐😂😂

بستگی داره به درامد افراد دیگه عزیزم

کسی که پولداره سه تومن پول خورده براش

اینهمه پولدار ریخته تو این جامعه

خوش به حالشون حالا من پول تعمير تلويزيون ندارم بچشم سرگرم شه

والا هممون همینیم😥

من تا دوزار پول میبینم سریع از شوهرم میکنم میبرم میزارم بانک پس انداز آیندمون😥 روز مبادا 

بالاخره بچه دار میشیم 

باید برا اونا خونه زندگی دست و ما کنیم

من دوماه پیش یک میلیون و هفتصد یه ادکلن خریدم خیلی گرون شده   

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞