2777
2789
عنوان

عطر خریده سه میلیون😐🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 262 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم دروغ میگفت حتی اسم عطرها رو هم نمیدونست میگفت باید برم ببینم!

منم بلد نیستم😂😂😂😂

چون از جایی که خرید میکنم کد میزنن به ظرف اسمشم من هیچ وقت نمیفهمم انقدر سختن😂😂

عطر فقط عطر مشهدی  هم ارزونه هم لامصب اون ناحیه رو حتی اگر قطع کنی بوش هنوز باهاته

وای چقدر بوش بدم میاد🤮🤮

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
منم خوندمش ازطرفی بااون خانم موافقم وقتی واقعادرامدت بالایه خوب عطر۳تومنی چیزی نیست  وازطرف دیگ ...

در امد بالاباشه نباید بریزی دور. اخه عطر ارزش داره  ۳ تومن پول بده ادم؟

یا رب نظر توبر نگردد

عزیزدلم طرز فکر افراد مختلفه، هر کس به یه چیزی اهمیت میده، خود این خانم میگه من هفته ای یکبار شوهرم رو میبینم از بس مشغله داره، خب من از چنین زندگی متنفرم، مثلا من حاضر نیستم پول برای طلا بدم، اون پول رو جای دیگه خرج میکنم که مفید باشه یکی میگه طلا سرمایه زنه، پشت و پناهه زنه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

من در امد شوهرم 8تومنه از این 8تومن ماهی نهایت 100پول عطرم میشه 

کسی ک 3تومن پول عطرشه با ی تتاسب ساده میفهمیم باید حداقل ماهی دو میلیارد در امد شوهرش باشه تا ب بقیه خرجاشم برسه 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره