2777
2789
عنوان

دوستان لطفا جواب بدید..باید درامدمو تقسیم کنم با همسرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 58 پست
نه عزیزم پوله خودته نباید به شوهرت بدی اون باید نفقه بده الان بدی عادت میکنه بعدا میگه بره برام پول ...

دقیقا این اتفاق واسم افتاد. خواستیم خونه بخریم اولش فکر کردم میتونم رو کمک پدرم حساب کنم ولی وقتی نشد بشدت عصبانی شد و چند روز باهام حرف نزد فکر کرد پولی دارم و بهش نگفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق خودش چی پس؟ پول قرضی اشکال نداره گاهی لازم داره ازش بگیره.. کل حقوقت رو هم وظیفه نداری در اخت ...

خونوادش هیچ کمکی بهش نمیکنن واقعا مدیریت مالیش هم افتضاحه و مشورت هم نمیگیره

میدونم..ولی فکر کنم باینخاطرعلاقه ش رو بهم از دست داده..میگفت اگه دوسم داشتی اینطوری نمیکردی.خیلی عذ ...

عذاب وجدان رو اون باید بگیره که از نقطه ضعف شما داره استفاده میکنه

نزار دوست داشتن بشه نقطه ضعف قوی باش 

باور میشه خانمی میگفت همسرم گفته اگه دوستم داشتی میزاشتی زن بگیرم

مواظب باش نقطه ضعف دست آقایون نباید داد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دقیقا این اتفاق واسم افتاد. خواستیم خونه بخریم اولش فکر کردم میتونم رو کمک پدرم حساب کنم ولی وقتی نش ...

یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ممنون دوستای گلم😘😘😘من چون دوسش دارم همیشه بین دوراهی عقل و احساس گیر میکنم..واقعا نظراتتون کمکم کرد بتونم قاطع تر باشم و عذاب وجدان نگیرم.ممنونم🙏🙏🙏🙏

اره لطفا.مرسی

این کانال شه

سرچ کن

✅ این متن رو همیشه سرلوحه زندگیتون قرار بدید؛

"راضی باش" به هر چی اتفاق افتاد که اگه خوب بود زندگیتو "قشنگ" کرد و اگه بد بود تو رو "ساخت" ...

"مدیون باش" به همه آدمای زندگیت که خوباش بهترین "حسارو" بهت میدن و بداش بهترین "درسارو" ...

"ممنون باش" از اونی که بهت یاد داد همه شبیه "حرفاشون" نیستن و همیشه همونجوری که میخوای "پیش نمیره" ...
زندگی همینقدر ساده اس ...

موفقیت شخصی و همسرداری 💪❤️ 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAD8R64UQH67TEFMNOQ

نه گلم بگو

ببخشید میپرسم هدفش از ازدواج با شما احتمالا پول و کار شما نبوده

ببین من نظر شخصیم اینه تو زندگی مشترک نباید پول من و تو وسط باشه، دو طرف هرچی درمیارن وسط باشه، با مشورت هر دو هزینه بشه و مالکیت همه چیز هم مشترک باشه و خودمم همین کارو کردم تو زندگیم اما...

شما الان هنوز تو عقدی! توقع ایشون کاملا بیجاست، الان باید واسه شما خرج هم بکنه نه که پول شما رو بگیره. کاملا روشنه داره بهت به چشم گاوصندوق شخصی نگاه میکنه. این از الان اینه وای به بعدش...

اصلا نذار احساسات جلوی عقلت رو بگیره، خانوادت کاملا درست میگن و خواسته همسرت کاملا زیاده خواهیه. تازه بعد ازدواجم یا باید پول جفتتون تو حساب مشترک باشه یا هر کسی دست خودش و با مشورت هم خرج بشه.

این که نشد شما بری سر کار صاف بیاری تقدیم ایشون کنی که میگی مدیریت هم نداره چندان

ببخشید میپرسم هدفش از ازدواج با شما احتمالا پول و کار شما نبوده

والا چی بگم..ما رو یه بنده خدایی بهم معرفی کرد خونوادم بشدت مخالف بودن میخواستن با یه خواستگار دیگه م ازدواج کنم ولی من به سختی و با بهای سنگین باهاش ازدواج کردم .حتی قبلش بهش گفتم اختیار حقوقم با خودمه و قبول کرد