2777
2789
عنوان

دوستان لطفا جواب بدید..باید درامدمو تقسیم کنم با همسرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 58 پست

[QUOTE=152447309]ممنون دوستای گلم😘😘😘من چون دوسش دارم همیشه بین دوراهی عقل و احساس گیر میکنم..واقعا نظراتتون کمکم ک ...[

سیاست داشته باش چرا خودت رو جلوش خراب میکنی؟

هربار ک حقوق میگیری بگو دارم جهیزیه جمع میکنم تو این گرونی و اینا

بعد ی مقدار پس انداز  کن بقیش رو طلا بخر..بنظرم هر ادمی حتی تو زندگی مشترک باید حریم خصوصی داشته باشه ولی نه  جوری رفتار کنه ک جلو بقیه خراب بشه 

هیچوقت شمشیر رو از رو نبند..باسیاست  عمل کن

خودتو بزن ب موش مردگی بگو الان تو این گرونی تو باید بمن کمک کنی

حالا رفتیم سر زندگی فرق میکنه ولی براش باز نکن چ فرقی

وقتی رفتی سر زندگی ب ازای کمک هات خونه یا ماشین ب اسمت کنه

منم شاغلم ولی با شوهرم همیشه ب هم کمک کردیم چون در ازای کمکم هرچی میخریم نصف نصف بناممونه

خدایا ممنونم همه منتظرها  رو با یه خبر خوش، دل شاد کن..آمین
[QUOTE=152447309]ممنون دوستای گلم😘😘😘من چون دوسش دارم همیشه بین دوراهی عقل و احساس گیر میکنم..واقع ...

ببخش بحث طولانی شد ولی گفتم‌جهیزیه میخرم گفت چرا پدرت نخریده و.. کلا سرمسایل مالی همش بحث میشه. حتی به عموش گفته بود که بنده خدا خودش داره جهیزیه میخره😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرای الان دیگه مثل قدیم نیستن نمیذاشتن زن دست تو جیبش کنه..الان اکثرا با دخترهای شاغل ازدواج  میکنن ک بخشی از مشکلاتشون حل بشه...

باید با سیاست این قضیه رو مدیریت کنی..

ببین من نظر شخصیم اینه تو زندگی مشترک نباید پول من و تو وسط باشه، دو طرف هرچی درمیارن وسط باشه، با م ...

کاملا موافقم..👌👌🙏منم میگم من خونه بابامم. بخدا هزینه دندانپزشکی که میدونید چقد سنگینه..ارایشگاه و همه چیزمم با خودمه. بازم اینطوری😐

ببخش بحث طولانی شد ولی گفتم‌جهیزیه میخرم گفت چرا پدرت نخریده و.. کلا سرمسایل مالی همش بحث میشه. حتی ...

بگو به همون دلیل که پدر تو برات خونه نخریده. وقتی من خودم درآمد دارم چرا باید بذارم پدرم اینقدر به خودش فشار بیاره؟

ببخش بحث طولانی شد ولی گفتم‌جهیزیه میخرم گفت چرا پدرت نخریده و.. کلا سرمسایل مالی همش بحث میشه. حتی ...

بگو تا جاییکه بتونه میخره ولی وظیفه منه کمکش کنم

ی عمر گذاشته درس بخونم کارکنم تفریح کنم 

ولی در کل دوست ندارم تو مسایل خانوادگی من دخالت کنی..

اصلا بهش اجازه نده توهر چیزی مخصوصا خانوادت زیاد کنکاش کنه حتی اگه گاهی از خانوادت دلخور میشی اصلا بهش نگو

هیچ وقت این اشتباه رو نکن که کارت حقوقتو بدی به شوهرت. توام بهش بگو روز اول قبول کردی که حقوقم برای خودم باشه.ضمنا در خصوص اینکه به عموش دررابطه با خرید جهیزیه حرف زده جدی تذکر بده و بگو دختری که خودش شاغله خودش میخره اگه نمیخای بسلامت

ناراحت نشی واصح صریح میگم

مگه تو اون گرفتی؟؟؟

مرد باید عارش بیاد دست بکنه جیب زنش

نردیم ک اینکارو کرد عادت میکنه

و زندگی کردن باهاش فقط عذابه

تجربه ای ک کشیده شده و داریم

قانون عرف شرع بهت اجازه داده حتی نگی چقدره حقوقت

اگه اون داره گیر میده اذیت میکنه

میخواد رامت کنه ک دشت کنه بهش فشار نیاد

مثل خیایا ک دنبتل زن شاغلن چون ....گشاد تشریف دارن میخوان حاضر اماده بشینن تخ کنن

عادتش بدی ی عمر تنها باید بار مالی زندگیت بکشی

پول من پول تو میشه

رک راست تکلیفت راجب درامدت باهاش روشن کن

دیدی جنجال کرد قهر کرد

آی تو من نمیخوای پول چه ارزش داره

دقیقاااااااا همه رو ب خودش تحویل بده ک منم همین فکر میکنم

شد بگو نمیتونی کنار بیای بکش کنار

حتی اگه خودت دلت باهاش

قاطع باش تا بقیه عمرت عذاب طمع همسرت نکشی

کاملا موافقم..👌👌🙏منم میگم من خونه بابامم. بخدا هزینه دندانپزشکی که میدونید چقد سنگینه..ارایشگاه و ...

خیلی بدعادتش کردی و اونم کاملا پررو شده. به نظرم یه کم بهش بتوپ بلکه به غیرتش بربخوره. بگو مرد هم مردای قدیم، دستشون تو جیب خودشون بود خرج زنشونم میدادن، شما چجور مردی هستی که انتظار داری حتی تو عقد تازه من برات خرج کنم

واقعا اون چیزی که هیچوقت تو خونواده به ادم یاد نمیدن مهارت برخورد با همسره تو این دوره زمونه دیگه احساسات جایی نداره..من واقعا  بچه دار بشم جای اینکه بفرستمش دکترا بگیره بهش مهارت و تجربه های خودمو میگم تا تو دام احساساتش نیفته..نه مثل من بشه😑

واقعا اون چیزی که هیچوقت تو خونواده به ادم یاد نمیدن مهارت برخورد با همسره تو این دوره زمونه دیگه اح ...

الان وقت این نیست که بشینی به خانوادت ایراد بگیری خودتو دستکم نگیر و جلوش وایسا تا تو یه الگوی بهتری باشی برا بچه هات

توجیحش کن میخوای جهاز تهیه کنی و حقوقتو میخوای عادتش بده اونم هرماه پولی بهت بده

ای بابا..چند بار تلاش کردم با این طرز فکرش منو از خودم متنفر کرده اونقد بهم گفته مادی پول پرست اونوقت پول هم بهم بده..البته کادو اینا میگیره منم متقابلا بعضی مواردش رو جبران میکنم