2777
2789
عنوان

دوستان لطفا جواب بدید..باید درامدمو تقسیم کنم با همسرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شاغلم الان کلا کارتم دست شوهرمه یه وقتا دست منه یا کارت اون دست منه هر کی لازم داشته باشه و تو زندگی هم هر چی خریدیم نصف نصف 

اما اوایل که عقد کردیم اصلا من کارتمو بهش ندادم جهیزیمم خودم خریدم پدرم دختر تحصیلکرده و کارمند داده دست شوهرم تا جاییکه توان داشته باشه کمک می کنه بقیش تا زمانیکه خودم پول دارم می خرم وظیفه اون نیست

ایندفعه که گفت چرا تو جهیزیه می گیری بگو بابای تو هم قراره تمام مخارج عروسی و اگه خرید یا رهن خونست بده که بابای منم بده ینی چی واقعا 

این مردا انقد زرنگن پولشون و میدن به باباشون رو هم نمی کنن انگار خود باباهه داده 

در کل عزیزم مشکلت به نظرم در حد نی نی سایت نیست با یه مشاور خوب مشورت کن

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
میدونم..ولی فکر کنم باینخاطرعلاقه ش رو بهم از دست داده..میگفت اگه دوسم داشتی اینطوری نمیکردی.خیلی عذ ...

از این حرفها اینقدر شنیدم اخر سر هم کل پولم را خورد و رفت. نه ملاک دوست داشتن این نیست.

منم شاغلم الان کلا کارتم دست شوهرمه یه وقتا دست منه یا کارت اون دست منه هر کی لازم داشته باشه و تو ز ...

گلم ممنون از راهنماییهات.چند بار رفتم‌مشاور .زیاد خوب نبود.دوتاشون تا اسم عقد بودن اوردم گفتن جدا شو.دیگه بقیه حرفامو گوش ندادن. فقط حرف خودشونو زدن. بعدشم خود همسرم باید بیاد ۲ نفری بریم که مشاور رو قبول نداره

جدییی.وای خدا😑

من همه حرفهاتون را خواندم عزیزم. این اقا مشکوکه. نمیخوام بد بین بشی .من خودم مستقلم و انتظار ندارم مثلا شوهرم یا همسرم هزینه ارایشگاه منو بده اما نرسیده چنین انتظاری داشتن جالب نیست و هرگز استقلالت را از دست نده.برده اش که نیستی. درس خواندی کار داری. اگر قرار بشی ببخشید ذلیل بشی همان تنها ماندن بهتره. هرگز خودت را پایین نیار و بازیچه دستش نکن. 

گلم ممنون از راهنماییهات.چند بار رفتم‌مشاور .زیاد خوب نبود.دوتاشون تا اسم عقد بودن اوردم گفتن جدا شو ...

والا نمی دونم چی بگم خودت بهتر همسرت رو می شناسی به نظرت قصدش سواستفادس یا تحت تاثیر دیگران جو زده شده ؟؟؟

ببخش بحث طولانی شد ولی گفتم‌جهیزیه میخرم گفت چرا پدرت نخریده و.. کلا سرمسایل مالی همش بحث میشه. حتی ...

خب بخری

مگه چیه

بگو اونوقت که مامان بابام سختی میکشیدن دعا میکردن من کار گیرم بیاد و موفق بشم تو کجا بودی

من یه بار همسرم گفت جهیزیه رو خودت خریدی 

گفتم افتخار میکنم که تونستم یه ذره از زحماتشونو جبران کنم

اون زمان که مامانم برام دعا میکرد موفق بشم تو نبودی

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
کارمند اداره ام..البته با مدرک دکترا.

ببخشید سوال شخصی هست. بعد استخدام دکتری خوندید یا یا دکتری استخدام شدید. منم دکتری هستم و تو یک‌سازمانی  ازمون قبول شدم.بد جور به مهاجرت فکر میکنم. که بخاطرش با همسرم اختلاف داریم. راضی هستید؟من چون جذب دانشگاه نشدم به شدت افسرده هستم

والا نمی دونم چی بگم خودت بهتر همسرت رو می شناسی به نظرت قصدش سواستفادس یا تحت تاثیر دیگران جو زده ش ...

والا بنظرم تحت تاثیر بقیه س. میشینن میگن چرا خانمت کمک نمیکنه مگه حقوق نمیگیره و این جور صحبتها. 

والا بنظرم تحت تاثیر بقیه س. میشینن میگن چرا خانمت کمک نمیکنه مگه حقوق نمیگیره و این جور صحبتها.&nbs ...

تو دوران عقد اینچیزا هست مبادا به حرف یه عده کنی اصلا به طلاق حتی فک کنی دو سال بری خونت همه اینچیزا حل میشه 

فقط سعی کن درایت داشته باشی هر از گاهی ازت پول می گیره دیگه ازش نخواه پس بده تا اعتمادش جلب بشه

خلاصه کلام اگه آدم خوبیه سخت نگیر هر چیزی گرفتید به نام دوتاتون کنید برا زندگی خودتون و بچه هاتون می خواین نهایت دیگه