2777
2789

من ۷ ساله تو اقدامم تاحالا هیچ باردار نشدم از همون اوایل هی رفتیم دکتر هی رفتیم هی رفتیم بجا ایکنه پی خوشگذرونی جوونی مون باشیم دکتر گفت شوهرت اسپرمش ضعیفه بعد عمل واریکوسل کرد وکلی دارو درمان حالا نزدیک ۳ ساله هیچ مشکلی نداره ینی درواقع الان هیچ کدوممون برای بچه دار شدن مشکلی نداریم ولی نشد که نشد که نشد ....

دلم برای خودم تنگ شده ...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق عمه منم ده سال باردار نشد تنبلی تخمدان داشت

به حدی ک میخاستم برا سوهر عمم زن بگیرن😡

اما رفتن س تا کاشتن یکیش موند الان ماشاالله شش سالشه

البته سر اینک دختر بود خیلی اذیتش کردن😡

بعد چندسال طبیعی باردار شد اما بارداری سختی داشت و پسرش الان س سالشع و دیگ ب هیچ وجه نباید باردار شه

منظور اینک از خدا هیچی بعید نیست. توکل داشته باش

تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع

امیدت به خدا باشه عزیزم درک میکنم خیلی سخته انشاا... به حق حضرت علی اصغر یه زودی دامنت سبز میشه منم بعد از 8 سال مامان شدم

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖