2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 102 پست
درسته منم خودم اینکارو میکردم و بهشون میدادم ولی اینکه بیاد به نامزدم بگه ببر پاکن کنن و بپزن   ...

خب میتونه اینجوری باشه که...شوهرت برده خونشون...به مامانش گفته درست کن..تا نصفشم.ببرم برای خانواده زنم...ولی چون کرونا داشتن..ترسیده درست کنه...خدایی نکرده شمارو مریض کنه...برای همین گفته ببر.اونجا درست کنن که خیالتون از سالم بودن غذا راحت بشه.....نیمه پر لیوان رو.ببین

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
خودشون نگفتن که.. نامزدم ازم خواست منم به خاطر اون اینکارو کردم.. الحق که اونم خیلی پیش خانواده ام س ...

همسره منم خیلی خیلی خوبه.و واقعا اگه هزار سال دیگه هم بگذره فقط و فقط اونو باز انتخابش میکنم و مثل همسره شما همیشه جور خانواده اش رو میکشید ده ساله ازدواج کردیم ولی دیگه خودشم خسته شده دیگه طرفشون نیست چون خانواده اش نمیفهمن و همیشه فکر میکنن حق با اوناست.

و برای اینکه بتونی راحت باشی و غصه نخوری سرت به زندگی خودت باشه و کمتر براشون قدم بردار تا شوهرتم بخاطر اونا نخواد بیاد کارای خونه ی پدرتو بکنه.امیدوارم بفهمی چی میگم.چون ما بعده ده سال به این نتیجه رسیدیم و بهت گفتم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی تموم میشد؟ آخه میترسم تازه اولش باشه از فردا انتظارت بیجا داشته باشن.. بعدشم من خودم ک بلد نیستم ...

خب فقط همین یه بار بوده...قرار نیست که اونا همیشه مریض باشن...یا تو عقد باشی که...توام میری سر خونه زندگیت...اگه بهت گفتن بگو بلد نیستم

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
بچه ها بلوا به پانکنید دارید استارتر را تحریک میکنید بخدا زشته باید جواب پس بدین .اسی الان من بگم تو ...

نه عزیز منظور من اصلا و ابدا کله نیس من خیلی بیشتر از اینا وظیفمه برا مادرشوهرم کار کنم همینکه پسری به اون ادب به من تحویل داده مدیونشم.. ولی ترسم از اینه کهارزش خودمو خانواده امو بیارم پایین..اینکه حس کنن منو خانواده ام کلفت اوناییم.. یا هرچی

بچه ها بلوا به پانکنید دارید استارتر را تحریک میکنید بخدا زشته باید جواب پس بدین .اسی الان من بگم تو ...

حرف کله پاچه نیست حرف اینه گفته مادرت آماده کنه برا ما هم بیاره .مگه مادر عروس وظیفه داره غذای خونه پدر و مادر دامادو تهیه کنه . مادرشوهره عوض اینکه وقتی دوره نقاهتش تموم شد مادر عروسشو دعوت کنه خونش غذای مفصل بده و یه کادو هم به عنوان تشکر بده اومده گفته غذای ما رو هم تهیه کنه . این یعنی توهین 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
نه عزیز منظور من اصلا و ابدا کله نیس من خیلی بیشتر از اینا وظیفمه برا مادرشوهرم کار کنم همینکه پسری ...

دور از جون کلفت چیه..

چه شری شد این کله😁

اصلا شوهرت ببره بدش بیرون تمیزش کنن بعدشم بدش به نیازمندی کسی... بگو بخشیدمش نیازمند.

کرونا داره چجوری دعوت کنخ

کروناش که تموم شده دوره قرنطینه هم در حال اتمام گویا

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
یعنی چی؟؟ مگه عروس کلفته خونه مادرشوهره؟؟ 

انگار به نظره ایشون باید کلفت باشه عروس.😐

فکر کنم خودش مادرشوهره😂😂😂🤭

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

انگار به نظره ایشون باید کلفت باشه عروس.😐 فکر کنم خودش مادرشوهره😂😂😂🤭

یا پسر داره یا مادر شوهره و الا هیچ عروسی نمیاد اینطوری بگه 

نمیدونم چرا حس میککنم یکی تحریکت کرده چون وقتی کرونا دارن حرفش خیلی غیر منطقی نبوده

اصلا بحث من اینه چرا حرف کله رو پیش کشیده؟ شاید اصلا من نخوام بهشون بدم(درحالی ک میدادماااا) ولی خب حس میکنم دخالت کرده 

از طرفی مادرشوهرم 

بهم قبلا گفته بود که چون پسرای دیگه ام تو عروسی خودشون گوسفندی که جلو عروسشون سر میبرنو خریدن  نامزد منم خودش باید بخره

من از این حرفم کینه به دل گرفتم

میگم این گوسفنده ک مال خودمونه چرا داره تقسیم میکنه بدون اجازه ی ما

گوسفند رو کجا قربونی کردید؟ فکرای خوب بکن گلم. شاید پیش خودش گفته چون مریض بودن شاید کسی دلش برندار ...

ما ۱۵ مرداد قرار بود عروسی کنیم خونه مونو چیدیم.

نامزدم برد کشتار گاه گوشتم آورد خونه خودمون تقسیم کردیم.

من ازاین ناراحتم چرا حرف کله رو پیش کشیده شاید من نخواستم بهشون بدم اصلا

اصلا بحث من اینه چرا حرف کله رو پیش کشیده؟ شاید اصلا من نخوام بهشون بدم(درحالی ک میدادماااا) ولی خب ...

مادر شوهر من موقع عروسیم خودشون گوسفند قربانی کردن باورت نمیشه دنبه شم به من نرسید یعنی نگفتن حداقل اندازه یک وعده آبگوشت بدیم عروسمون منم دخترم دنیا اومد گوسفند قربانی کردم پدر شوهرم خودش سر برید تو خونمون اما منم تلافی کردم هیچی بهشون ندادم😂😂😂 شاید بگین بدجنس بازی در آوردم ولی تلافی کردم به خاطرش خوشحالم