2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 102 پست
من ناراحتیم از این بابت نبوده.. اولا تمیز کردن کله خیلی سخته.. شما میگی وسایلشو میفرستی برات درست می ...

عزیزم تو ازکجا میدونی که اونو حرفشو پیش کشیدن شاید نامزدت به مادرش گفته چون خیلی وقته مریض بودین کلا رو بیارم بمزید بخورید قوت بگیرید اونم گفته مامان ما مریض بودیم شاید دلشون برنمیداره ببر بده مادر زنت بپزه اگه دلش خواست برای ماهم بیارید . شاید اصن گفته باشه بده بیرون تمیز کنن تو ازکجا میدونی که فکرکرده مادرتو کلفته . خیلی داری بد برخورد میکنی عزیزم و همه ی زحماتتو داری به باد میدی وارزشتو پیش شوهرت میاری پایین.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
چقدر بچه ای استارتر چقدر مال من مال من میکنی نذر که مال تو نیست شوهرت پولشو داده دیگه باید دوطرف باه ...

اولا ک من خودم شاغلم حقوقمون تو یه حساب مشترکه با هم خرج میشه ینی صرفا نامزدم نداده پولشو

ثانیا مادر شوهرم به من گفته چون پسرای دیگه اش خودشون پول گوسفندی ک جلو عروس سر میبرن خریدن نامزد منم خودش باید بخره 

من از این حرفشون ناراحت شدم و  به خاطر این میگم ک حالا ک یه گوسفند جلو پای من سر نمیبرن چرا بیاد مال منو تقسیم کنه بی اجازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا ک من خودم شاغلم حقوقمون تو یه حساب مشترکه با هم خرج میشه ینی صرفا نامزدم نداده پولشو ثانیا ماد ...

عزیزم ببین حرف شما درست ولی خودتو بذار به جای جاریات اگه تو خودت پول گوسفندتو داده بودی و اونا برای جاری خودشون گوسفند میخریدن ناراحت نمیشدی ازشون کینه به دل نمیگرفتی؟ بعدم عزیزم به تظرم سو تفاهم شده برات ازکجا میدونی که اونا اول حرفشو میش کشیدن شاید نامزدت اول گفته .بعدشم وقتی که تصمیم میگیرید حقوقتونو بریزید به یه حسلب مشترک دیگه من واون نداره .واینکه عزیزم اصلا درشان تو نیست همجین کاری بکنی سر یه کله پاچه .بعدشم جوری میکی خودشون تقسیم کردن انگار گفتن نصف گوسفندو بده ما بین فامیل خودمون تقسیم کنیم.عزیزم اول زندگی با مال مت مال تو زندگیتو خراب نکن واعتمادشوهرتو سلب نکن.

چقدر بچه ای استارتر چقدر مال من مال من میکنی نذر که مال تو نیست شوهرت پولشو داده دیگه باید دوطرف باه ...

کسی تحریکم نکرده دوست عزیز.. اینی هم ک گفتین میتونستن خودشون بپزن بخورنو به ما نگن درک نکردم😐 مگ مال مادر شوهرم بوده ک به ما نگه؟

عزیزم ببین حرف شما درست ولی خودتو بذار به جای جاریات اگه تو خودت پول گوسفندتو داده بودی و اونا برای ...

نه اصلا بحث پول و اینا نیس.. من فقط چشمم ترسیده که بعدا عادتشون بشه چون خانواده خواهرم خیلی پررو شدن و اذیتش کردن

کسی تحریکم نکرده دوست عزیز.. اینی هم ک گفتین میتونستن خودشون بپزن بخورنو به ما نگن درک نکردم😐 مگ ما ...

بله عزیزم چون ادم بد به تورت نخورده وگرنه درک میکردی دوستی دارم که وقتی گوشت میخرن براخونه مادرشوهرش با دختر و دامادش میان خونه شون و میگن گوشت تازه ها که امروز خریدی و برامون درست کن تابخوریم مال پسرمونه بتو ربطی نداره دوستمم حق نداره جیک بزنه با اینکه شوهرش کارگره و میگه سهم گوشت یکماهمونو شده دو روز بمونن میخورن ومیرن وشوهرمم بشدت طرفدارمادرشه .

بله عزیزم چون ادم بد به تورت نخورده وگرنه درک میکردی دوستی دارم که وقتی گوشت میخرن براخونه مادرشوهرش ...

اینم درسته من کلا بدم میاد بگم خودم حقوق دارم چون به نظرم خانومای خانه دارهم اگرچه حقوق نمیگیرن ولی نصف نصف تو خونه حقوق دارن.. 

ولی بازم کسی نمیتونه این حرفو به من بزنه چون خودم پول درمیارم که نتونن بگن پول پسرمونه

نه اصلا بحث پول و اینا نیس.. من فقط چشمم ترسیده که بعدا عادتشون بشه چون خانواده خواهرم خیلی پررو شدن ...

بستگی به شوهرت داره عزیزم وبه شرایط .چون الان شرایط اینجوری بوده بهتره که بپزی وگرنه خیلی بدمیشه برات ولی موقعیتای دیگه راحت بگو مادرم کار داره خودمم که شاغلم وقت نداره والسلام.ولی اینجا تو این شرایط خیلی کمک میکنه که عزیز بشی اونایی که مادرشوهراشونو پررو میکنن اونا هستن که همیشه برای شیرین کردن خودشون برا مادرشوهر غذا میبرن که اونم اگه مادر شوهر قدر شناس باشه اشکال نداره .بعدشم ۰ون جاریهای دیگتم اینمدت غذا میپختن فردا میگن اوناهم غذا پختن وهیچی نگفتن اینا یه دعوا راه انداختن برا چند وعده غدذا بعدشم همینکه شوهرت طرف تو عه خیلی خوبه بنده خدا رو روشو زمین نزن بذار اونم خوشحال بشه مردا خیلی دوست دارن جلو پدرومادرشون خودنمایی کنن که مثلا اینو خریدم من اونو خریدم گوسفند کشتم و این حرفا خیلی تو بهشون حس خوب میده و اولین کسی که ازاین حس خوب سود میبره تویی خوشحالی اون خوشحالی توام هست .بخدا ما گاهی اوقات نذری داشتیم برا فامیل خودم نبردم دادم شوهرم ببره برا دوستش چون میدونم اینجوری خوشحالتره .عزیزم من تجربه ی ۸سال زندگیمو بهت گفتم خداروشکر زندگی موفقی هم دارم شما دیگه هر کاری دوست داری بکن.

بستگی به شوهرت داره عزیزم وبه شرایط .چون الان شرایط اینجوری بوده بهتره که بپزی وگرنه خیلی بدمیشه برا ...

خیلی ممنون بابت راهنماییتون عزیزم🙏الهی که  خوشبخت باشین همیشه❤

خیلی ممنون بابت راهنماییتون عزیزم🙏الهی که  خوشبخت باشین همیشه❤

مرسی فدات.شما اول ببین رفتارخواهرت و شرایطشو شوهر خواهرت عین الان شما بوده بعد مقایسه کن ببین باید چیکار کنی .زندکیتون پایدار عزیزم شب خوش