2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 102 پست
از اولشم بهشون خیلی رو دادی.سریع رویه ات رو عوض کن وگرنه خیلی خیلی پشیمون میشی.معلومه خانواده شوهرت ...

نه والا نامزدم خودش که خیلی ماهه به خاطر زحمتای مامانم کارای خونه ی مارو میاد انجام میده تا عوضش دربیاد ولی اونا چیزی نگفتن

خاله ی مامانم کرونا گرفت هیچ گس رو زحمت نداد یک نفر میومد به همه کاراش میرسید ناهارشم میزاشت و نصف حقوقش رو میداد بهش.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جاریای دیگه امم براشون غذا درست میکردن نوبتی کرده بودیم که یکی اذیت نشه

باریکلا به مادرشوهرت با این عروس گرفتنش !!!

مادرشوهرت دختر نداره ایا؟

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین
خب حتما حالش بده نمیتونه خوب باشین بابا دنیا ارزش نداره من مادرشوهرم تا میخاد پاک کنه میرم کمکش &nbs ...

آخه همه مث هم نیستن بعضی مادر شوهرا سوار آدم میشن

وقتی فکر می کنن هر کاری براشون بکنی وظیفته. خودم 

همینجوری بودم چوبشو خوردم ب نظرم هیچ چیز نباید از

حدش بگذره .

حالا با خودت کاری ندارم اما اصلا وظیفه مادرت نبوده برا اونا غذا درست کنه که حالا اونا رو پررو کنه . دیگه هم از مادرت بخواه هیچ کاری براشون انجام نده

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
وااا واقعا ادم از بعضی کامنتها شاخ درمیاره

در نیار..این همه خوبی کرده...حالا اینجوری گفته...خوبیاشو نمیبینن...این حرفشو دست میگیرن براش...هزارتا خوبی هم بکنی یه بدی..اون یه بدی رو.میبینن...روی.اون هزارتا خوبی چشم میبندن..

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
گوسفند مال ماست.. یعنی دقیقا مال کی؟ خوب شما نامزدید یا باید ببریش خونه مامانت یا مادرشوهرت یا تقسیم ...

درسته منم خودم اینکارو میکردم و بهشون میدادم ولی اینکه بیاد به نامزدم بگه ببر پاکن کنن و بپزن  برا ما هم بیار خوبه به نظرتون؟ مگ من خودم آدم نیستم بقیه بیان تصمیم بگیرنو بین خودشون تقسیمم بکنن؟

نه والا نامزدم خودش که خیلی ماهه به خاطر زحمتای مامانم کارای خونه ی مارو میاد انجام میده تا عوضش درب ...

چه بد .بیچاره همسرت دار ه جور اونا رو هم میکشه.

باریکلا به مادرشوهرت با این عروس گرفتنش !!! مادرشوهرت دختر نداره ایا؟

یعنی چی؟؟ مگه عروس کلفته خونه مادرشوهره؟؟ 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
درسته منم خودم اینکارو میکردم و بهشون میدادم ولی اینکه بیاد به نامزدم بگه ببر پاکن کنن و بپزن   ...

نمیدونم چرا حس میککنم یکی تحریکت کرده چون وقتی کرونا دارن حرفش خیلی غیر منطقی نبوده

فامیلی خاهری برادری کس و کاری نداشتن که رو انداختن به تو و مادرت؟؟من بودم از اولشم نمیکردم اینکارو

خودشون نگفتن که.. نامزدم ازم خواست منم به خاطر اون اینکارو کردم.. الحق که اونم خیلی پیش خانواده ام سربلندم کرده منم وظیفه ام دونستم.

در نیار..این همه خوبی کرده...حالا اینجوری گفته...خوبیاشو نمیبینن...این حرفشو دست میگیرن براش...هزارت ...

کسی که میخواد چشم ببنده میبنده چه کاری بکنه چه نکنه .اگه طرف فهم داشته باشه میبینه کاراشو اگه نه که هزار و یک تا خوبی کنه باز به چشمش نمیاد.

درسته منم خودم اینکارو میکردم و بهشون میدادم ولی اینکه بیاد به نامزدم بگه ببر پاکن کنن و بپزن   ...

گوسفند رو کجا قربونی کردید؟

فکرای خوب بکن گلم. شاید پیش خودش گفته چون مریض بودن شاید کسی دلش برنداره از چیزی که اونا دست بهش زدن بخوره چون کرونا تا دو ماه هم میمونه. البته بهتر بود مادرشوهرت با خودت صحبت میکرد و پیغوم پیغوم نمیداد تا سوتفاهم نشه

این همه خوبی کردی..غذا درست کردی....مهربونی کردی...آخرش.زدی خراب کردی....اونم درست میکردی و..بعدش تم ...

چی تموم میشد؟ آخه میترسم تازه اولش باشه از فردا انتظارت بیجا داشته باشن.. بعدشم من خودم ک بلد نیستم از مادرمم خجالت میکشم.. مگه کلفت اوناس ک بگم بیم برا مادرشوهر من کله تمیز کن اونم ک به چشم دیدم چقد کار سختیه