2777
2789
عنوان

سوال آرایشی هر کی میدونه بیاد😍

162 بازدید | 14 پست

بچه ی پرایمر خوب معرفی کنید ک روی منافذ و ماندگاری آرایش تاثیر بذاره.خودم بین لوریل و بنفیت ومیبلین موندم کدوم بخرم😞پوستم معمولی رو به چرب هست

و پودر فیکس چی از چه مارکی استفاده میکنین؟تعریف گلدن رز و فلورمار خیلی شنیدم نمیدونم کدوم بخرم

واللخودت بیشترازهمه بلدی😂من بلدنیستم اینایی که میگی

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنفیت عالیه ک فقط خعلی گرونه چند قیمت گرفتی اسی؟؟؟ ب انلاین شاپ هم باید بگی ازونور برات خرید بزنن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من که پوستم خشکه ولی گاهی وقتا پرایمر میزنم اگه قرار باشه ساعتای طولانی آرایش داشته باشم

این دوتارو دارم

بنفیت خوبه اصلش خوبه راضی هستم

و تو قیمتای پایین هم کیس بیوتی دارم خیلی هم خوبه

ولی خب در کل من پرایمر نزنم هم چون پوستم خشکه آرایشم خراب نمیشه ولی بزنم یکی از این دوتارو میزنم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بنفیت عالیه ک فقط خعلی گرونه چند قیمت گرفتی اسی؟؟؟ ب انلاین شاپ هم باید بگی ازونور برات خرید بزنن

نخریدم هنوز قیتمش بالاس نمیدونم ارزش خرید داره یا نه بین مبیلین و اون موندم 

میبلین مدل بیبی اسکین خیلی تعریفشو شنیدم

نخریدم هنوز قیتمش بالاس نمیدونم ارزش خرید داره یا نه بین مبیلین و اون موندم  میبلین مدل بیبی ا ...

نه بنفیت بخر پشیمون نمیشی

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم